onsdag

hej bloggen blir ett kort inlägg ska kolla på teve om tio min.
Idag har jag vart på "privat" spining med paulina, hennes mamma och hennes mammas kompis. Det vara bra vi! :D feeeeett najsigt! ;)
Sen till middag åt jag pannkakor och nu sitter jag i pyjamas och har precis badat! haha.
Skriver imorgon, pöss på rumpen! <3

tisdag

hej bloggen, har legat ute på baksidan i solen ett tag. Idag hade vi hemkunskapspov och det gick faktiskt ganska bra. Hoppas på ett VG! hah. Sen så fick jag fett mycket beröm av min svenska lärare för en filmreccension jag gjorde förra veckan! Fett nöjd! ;D hahaha.
Ska försöka hinna ut och springa innan fem. För då ska vi typ äta.Och sen ska jag plugga, duscha och hinna kolla på teve halv åtta! (a).
Imorgon ska vi redovis på engelskan om en skådespelerska typ. Fett nervös men som tur är så är det bara för halva gruppen! :p haha..!
I helgen om det behövs så ska jag typ "doggywalk" a på hundstallet. Ser fram emot det & hoppas att det blir nått (:
Just nu håller jag på att göra om bilder i ett nytt program jag ladda ner i typ förra veckan. Kanske bjuder på något prov senare! ;) haha .
Kärlek / Sandra

måndag

hej bloggen,
jag har precis ätit middag, tacos. Fett goott! :D
Idag var vi i skärholmen men skolan och var på "våga vara dej själv" föredrag/teater typ x) Det ända som var kul med det var att, Seth Engström var där, han kom tvåa i talang 07 & har typ vunnit vm i las vegas eller nått x). Fäääät snygg! haha.
Sen efter att vi slutade vid tolv typ, drog jag, Micaela & Marie till gallerian/regeringsgatan. Skulle igentligen åkt med Pau men hon dissa mej !? :S Hon är bögbarn.
Vi käkade på donken, tjockis, ja, jag vet! "/ Men ändå.
Sen köpte jag ett par skor på bianco, dom ser ut som leopard skorna fast dom är rosa! ;D haha.
Sen på Gina köpte jag en "halsduk" typ eller vad man ska kalla det xD.
Nu ska jag datanörda ett tag, sen efter det typ städa mitt rum lite eller vara med någon människa ;p
puss <3

fredag/lördag

godmorgon bloggen :)
är hos mamma nu, åt precis frukost ska klä på mej och fixa i ordning mej. Sen vet jag inte vad jag ska göra för marie svarar inte på sms, så om du ser det här kan du ju typ svara på sms eller ringa mej (: hehe.
Igår efter skolan stack jag, Maff, Rebecka och Sandra till stallet. Vi red och hade skit kul. Och marie har värsta talangen för att rida! :O haha.
Igår kväll grilla vi på ugleberget också, korv m bröd, haha! Men det var fett mysigt & grymt kul. Vi slängde grillen i en liten sjö som finns där uppe, det rykte som fan! :O xD
Sen var vi bara allmänt flummiga (: men det var kul. Synd för er som inte var mer, ;D.
Nä, nu ska jag sitta vid datan en stund. Sen göra mej i ordning & sen ringa maff.
puss hej! <3


teve & hund

kollar på "hjälp!jag är med i en japansk game show", det är faktiskt fett kul!
Kollade på hitta hem förut, för er som har sett det så är det ju medhunstallet mm, och jag ska jobba på hundstallet i framtiden så är det bara. Det är fan helt underbart att vara där det kan jag lova er, även om man måste städa & sånt så känns det ändå fett kul & bra att man kan göra något för sveriges hundar. Om ni någonsin får chansen att komma dit & bara vara där så tycker jag att ni ska ta den möjligheten. Eller ja, om du verkligen älskar hundar så bör du göra det.
Ska kolla klart på det här programet nu, få skratta lite (: Sen ska jag ta bort sminket, ta en macka, byta om till pyjamas och sen försöka sova så gott det går (: Eller så ska jag ut och gå en timme :P får se. Skriver imrogon bitti om jag har tid.
Godnatt , <3

jag & min pööjk! ;D

pannkakor

hej å hallå bloggen,
har precis ätit middag, pannkakor! MUMS!
Dagen har väl vart bra, plugg från åtta till två. Och vi hade sex & samlevnad,haha. Vi gjorde inget förutom att kolla på dirty dancing, vad har det men saken att göra igentligen? :S haha
Efter skolan var jag med Micaela, vi spela sims 2. Jag verkligen ääälskar det spelet, jag har det hemma men jag får inte installera det på någon dator för att "dom kan krascha"...! Whatever....
Vi bakade en rull tårta oxå & satt på hennes tak och åt den ;) najsigt värre!
När jag kom hem vid kvart i sex gick jag ut med azlan en snabbis sen åt middag. Ikväll blir det nog teve och gå och lägga sej tidigt i säng, hoppas jag iallafall.
skriver kanske mera senare, puss på rumpan så länge!
<3

23 april

Godmorgon bloggen,
ska snart dra till skolan hoppas att jag inte får ont i huvudet och behöver gå hem för då blir jag lagom irreterad, hahaha!
Fick precis höra att typ en tjej i trean som är kort som jag vet inte vad, typ max 1, 50 . Och knappt kan rida ska tävla sm ? HAHAHA. Fy fan vad kul, tycker att ekerö ridskola hae kunnat valt någon bättre, typ Kimpolitho eller nån (?)...
Aja, nu ska jag typ klä på mej min jacka och skor och sånt sen sticker jag till skolan, skriver när jag kommit hem igen.
Puss på rumpen, <3

kväll

kollar på greys nu, tycker fett synd om Izzie.
Ska gå och sova nu så att jag orkar upp imorgon.
GODNATT SÖTNOSAR! <3

Chill ;)

Hej bloggen, ligger med mitt tjock täcke i soffan & har datorn i knäet. Kan du bli bättre? Haha, aah faktiskt så kan det ju det. Det skulle liksom inte vara helt fel om man kunde få slippa ha ont i huvudet!
Har pluggat ganska så mycket nu, svenska, matte, idrott & fixat sista prao lappen. Fett duktig jag är!
Har tvättat två tvättar oxå, vilket är helt otroligt enligt mej själv, hahah!
Just nu kollar jag på kläder, bla gina, hm, ellos, bubleroom och nelly. Om jag hittar något fint kan jag ju lägga upp lite bilder här! :) Har bara hittat två tre saker på gina, en tunika/linne, den är typ blommig, skit fin faktiskt, väldigt sommrig. Ett bälte och typ lite underkläder men annars inget annat typ. Lägger upp bilder på det jag hittar/vill ha!
puss på er så länge! <3

Städa, tvätta, städa, pluggaplugga & plugga!

Hej bloggen,
har precis ätit en risifrutti och städat mitt rum, tog en och en halv timme fett duktig jag är! Ska bara damsugas och skuras sen är det helt klart.
Håller på att tvätta, när den är klar ska jag hänga upp det, sätt apå en ny tvätt. Sen plugga som fan tills den tvätten är klar. Och då hinner jag plugga mellan en timme till 90 min. Har gjort idrotts uppgiften som man skulle göra, eller det var en vg/mvg uppgift en jag kommer ångra mej om jag inte gör den. Haha. Pausade i städnigen och gjorde den, skrev typ två sidor, kanske gör den lite bättre sen. Men det får bli om jag har tid!
Ska sluta med bdb, det är inge kul och jag har typ inga roliga bilder att ladda upp så från och med nu bli det bilder någon gång ibland, typ reklam för bloggen eller om det är något spec. Och så ska jag kolla på mina vänners bilder så klart ;D
hehe. Skriver mera sen när jag har pluggat klart, Kärlek!

Onsdag, sjuk.

Godmorgon bloggen :)
Vaknade vid nio typ, hade skit ont i huvudet idag igen så jag bestämde mej för att stanna hemma för att då slipper jag vara med på beap testen och jag kan bli frisk tills imorgon hoppas jag.
Har precis ätit frukost, toast. Så jävla gott har inte ätit det på så jävla lännge och nu blev jag skit sugen på det så då bestämde jag mej för att göra det ;D
Kollade på wild child när jag vakande och nu har jag börjat kolla på horton men jag ska nog plugga eller sätta på en tvätt eller städa mitt rum i stället så att jag kan kolla på den sen utan att behva vara stressad av massa saker jag måste göra.
Dagens
måste:
-Plugga
*Matte läxor
*No prov
*Spanska prov + två dikter
*hemkunskaps prov
-Tvätta, pallar inte vänta tills jag kommr till mamma och jag vill inte att min pappa ska tvätta mina kläder för han vet inte hur man gör, haha.
-Städa mitt rum, hade ni sett det hade ni fattat jag kan typ inte ens gå till mitt skrivbord för att det ligger kläder och papper och böcker på hel golvet. Sen kan jag inte ens sitta/använda min soffa för den är bombad med kläder -.-' haha.
-Fixa mina naglar, måste fila dom för jag tycker att vissa av dom börjar blir lite långa, haha. Sen ska jag typ måla dom x)

Aaah, det var nog det jg måste hinna med att göra. Kommer antagligen att ta ett tag men tod en ipren för ett tag sen så jag har inte ont i huvudet längre så då är det bäst att jag städar och pluggar medans tabletten verkar x) haha.
Skriver mera sen och bjuder kanske på lite bilder eller nått,
puss på rumpen. / S

tisdag.

HÄÄJ!
förlåt bloggen för att jag är så dålig på att blogga, men det ska väl försöka ändras! haha
Idag ska jag typ plugga matte, träna lite sen kolla på teve. Det är ju hitta hem, (hundstallet, mitt drömjobb!), sen ugly betty & desperate! SÅ JÄVLA NAJS.
Just nu sitter ag och kollar  på vänner, fán vad kul det är alltså! HAHAHA!
Skriver kanske mer senare, puss på rumpen! ;D
<3

Fotboll & systers födelsedag.

HEJ !
Idag fyller min syrra år, GRATTIS TILL HENNE! ;D
Och imorse gick jag upp typ åtta för jag skulle på fotbollsmatch, min syrra spela sin första match x)
Tyvärr gick det ju inte så bra men Maja var fan grym x) haha
Har vart på min kusins kalas, hon fyllde fyra i veckan, GRATTIS TILL HENNE OXÅ! haha.
Ikväll blire plugg och teve typ, för jag kommer aldrig palla plugga en hel söndakväll plus att jag har sån jävla huvudvärk! "/
Nu ska jag plugga en timme sen kanske typ träffa Marie eller nån ;p
puss på er. <3

skor

hej bloggen! ;)
Kommer nog inte göra något alls idag. Behöver plugga som fan men pallar verkligen inte det så jag får göra det imorgon. Ikväll ska jag på "kalas" min lillasyrra fyller åtta tror jag. Sen efter det ska jag på middag, fett tråkigt hade hellre vart ute typ. Men aja, ska typ ut och gå en timme sen duscha och göra mej iordning. Sen kommer massa snor ungar hit och kära kusinen! :)
Dessa skor ska ska ska, jag köpa innan skolavslutningen/sommarlovet hah:


xoxo
/ sandra

slö dag.

tjaa bloggen!
har inte bloggat så mycket men jag har inte känt så mkt för det, hah.
Igår var jag i solna, köpte presenter till min syrra som fyller år i helgen. Och strumpor & en skit fin kläning från salt.
bilder kommer säkert nästa vecka, på kläningen.
Idag har jag inte gjort så mycket, tränat lite med chiquita, kollat på teve och vart ute och kört powerwalk och typ duschat x)
Imorgon är sista prao dagen, lite tråkigt faktiskt har inte saknat skolan om man säger så. Haha.
Ska data nörda mej en snabbis sen kollat klart på grannfejden sen försöka sova för jag börjar tidigt imorgon.
Pussar <3

Prao

Godmorgon bloggen,
ska åka till praoen nu, så jag måste skynda mej som fan. haha.
Börjar halv tio ida ocg det är fett najs men jag slutar typ fyra, haha.
Ska dra dit nu, men jag skriver när jag kommer hem.
Puss på rumpan. <3

Teve kväll.

Hej bloggen,
kom hem för en halv timme sen, har ju haft prao.
Dagens händelser är väl inte så speciella. Skulle igentligen ha ridit men jag pallade inte det för att emma ärbög i huvudet och ska byta och rida på fredagar.
Och jag vette fan om jag ska sluta helt eller skaffa en bra medryttar häst eller bara rida någon gång i bland på munsö? "/ Men om jag slutar vet jag inte riktigt vad jag ska göra för hästar har liksom alltid vart mitt allt. Hjälp !?
Ikväll kommer jag sitta fast spikad framför teven, först är det Ugly Betty & sen dubbel avsnitt av Desperate Housewives! :O faaan vad najs ju. Älskar dom båda programen men desperate är det bästa som någonsin funnits.
& ja, jag är värste serie tönten har jag kommit på, följer fett många ju. Haha.
Ska datanörda ett tag nu sen så ska jag kanske plugga lite, om jag blir på lite bättre humör. Eller ut och powerwalk'a som det heter ! haha! ;)
puss <3

'Träning'

Hej !
Duktig som jag är har jag precis vart ute och gått "power walk" i 50 min! hah, det kändes i vaderna, men inte spec någon annanstans. Lyckades göra fem armhävningar, fett grymt. För typ två månader sen kunde jag knappt göra tre. Framsteg! ;D
Imorgon är det prao, det är bättre än skolan, mkt bättre än skolan faktiskt. Börjar nio och slutar tre, tror jag iallafall. Sen så om Emma hinner åker vi med halv fyra bussen till stallet annars tar vi tio över.
Hoppas att vi ska göra något kul, typ hoppa eller hård dressyr. Kommer nog inte skriva så mkt mer idag, för jag ska duscha, kolla på teve & måla mina naglar. (aa).
puss alla, <3

Segt.

Hej bloggen.
Sov hos paulina fre till lör. Därför har jag inte bloggat något alls typ.
Men det är mer än vanligt, så jag tycker att det är okej ändå. Haha!
Igår gjorde jag inget speciellt, var med Paul hela dan. Vi sov ganska länge så vi var sega på att
göra något. hehe.
Men vi mötte kim & sandra en stund, dom skulle till stallet och dom tävla idag, najs ju.
Jag och Pau kollade på Bruce den alsmäktige och svampbobfyrkant filmen, visst inte ens att den fanns :o HAHA.
Men det var faktiskt bra, skit rolig. Igår kväll/natt kollade jag på the fast and the furios, första filmen. ÄLSKAR VIN DIESEL HAN ÄR MIN, thats it.
Sprang en kortis igår, men annars gjorde jag väl inte så mycket vad jag minns, läste lite och typ var ute i solen.
Jag träffade Marie i typ fem oxå. Hon skulle lämna/jag skulle hämta en keps som jag lånar av henne. Ni kan få se den på bild någon gång ;)
Det jag ska hinna med idag är typ,
-Städa
-Hårinpackning väldigt länge, typ en timme eller nåt.
-Plugga som fan, får se jur mycket jag hinner.
-Åka till pappa och hämta käder & typ saker, hah.
-Köra 50 min powerwalk, får se om jag får med mej någon som vill det med mej annars går jag det själv.
-Kolla på färjan 2, CSI & Ballar av stål xD.
 Kommer nog inte hinna allt, eller jo om jag börjar nu. Skriver mer ikväll eller imorgon. Troligt vis ikväll,

/ [email protected]
<3

Påsk

godmorgon bloggen,
vaknade förut, vid tio typ. haha!
Har brjat läsa en ny bok, "bakom stängda dörrar". Den är grymt hemsk men ändå bra. Någon som läst den? :)
Nu ska jag typ gå och äta frukost sen typ fixa i ordning mej, får väl se vad jag ska göra idag på dan.
Vi ska typ ha gäster till lunch sen skan jag vara med Paulina & typ sova hos henne. Det ska bli najs najs!
Skriver mer senare, ursäkta att inläggen blir så korta men jag skriver hellre flera korta en få långa för att då är det bara jobbigt att läsa. Haha!
GLAD PÅSK ALLA! ;D
xoxo

Ny dator.

Hej bloggen,
sitter i soffan med mammas nya dator, fett najs!
Kollar på talang 2009 oxå, haha. Ska väl kolla på någon film sen och äta ny bakad paj, typ hallon & björnbär. GOTT!
Imorgon ska jag nog sova hos Paulina & typ ha gäster på dan. Men jag skriver imorgon bitti eller senare ikväll. Puss på er så länge, lite segt med nya bilder på ett tag så ni får nöja er med några av dom gamla.
<3

bilder

Nu kommer det bilder på min nya väska, haha! Bättre sent än aldrig eller vad säger ni? ;D
 
& här är min nya vatten flaska från sats,mina spining skor och mina naglar, otroligt sexiga vah? hahaha ( ursäktar den feta handen..! )
  
/ S


8:e april

Hääj bloggen,
Har typ inte haft lust att blogga den här veckan, har ju prao och det får mej trött, haha!
Idag har jag väl inte gjort något spec, en tant började gråta och snacka om sin mormor, stackarn ! :(
Och så var det gudstjänst med typ nattvard & skit. Höll på att somna, satt och jäspa hela tiden! :O haha.
Idag fyller min pappa 35, GRATTIS! :) Har typ köpt värsta tråkiga presentenrna men what ever.. !? haha
Ska kolla på teve nu och kanske ut och gå eller springa & sen duscha, får se får se ;D
puss på er! <3
Kärlek
// sandrastolt.blogg.se !


7 april

hej bloggen,
kom hem för en kvart sen från praoen, har typ hunnit starta datan & kollat på vänner lite.
Spiningen igår var SKIT jobbig. Men kulkul! :)
Ska åka till solna om typ tjugo min för jag måste köpe en present till pappa för han fyller år imorgon. Och idag fyller VÄRLDENS BÄSTA EMMA år, ! haha, grattis gmn! <33
Puss på er, <3.

6 april - prao

Godmorgon bloggen,
åt precis fukost två mackor & juice. Ganska gott faktiskt, :)
Idag är det ju prao, fett kul ju. (om man hade en bra prao plats "/).
Igår åkte jag moppe med Niklas, Pau & Maff. Skiiiiit kul! (:
Och idag vid fyra åker jag in till fridhemsplan eller nånstans där och ska på spinig pass, på sats. Har aldrig vart där men det blir säkert bra! Nu ska jag gå och packa väskan & borsta tänderna. Sen så ska jag gå. Hoppas att alla har det kul på sina påsklov nu medans man själv måste gå upp halv sju varje dag -.-' hahaa!
Kärlek <3

buss

Ska ta halv bussen till mamma och hämta & lämna kläder och så. Så inlägget blir nog inte längre än så här, för jag måste gå och fixa mej lite, kan inte gå ut bland folk som man ser ut just nu! haah!
<3


Pictures (?)

BILDER:

Haha, bilder från min mobil.
Tror att dom flesta bilderna är från sport & påsk lovet typ.
<3

5 april, dag

Heeeeeej bloggen,
har städat klart mitt rum för en stund sen, det tog typ över två timmar -.-' men det behövdes faktiskt! haha.
Har hunnit ätit luch oxå, det blev pannkakor! :D
Och så har jag målat naglarna, GULA, verkligen gula. Vette fan men dom skulle nog säkert kunna ysa i mörkret! haha..., men jag skulle bara pröva förjag hittade knappt några. Ska nog måla nytt ikväll eller imorgon.
Ni har inte fått någon bild på väskan än kom jag just på, men jag har bilder på kameran så jag lovar att ni ska få se den, om jag inte laddar upp den/dom idag gör jag det imorgon och det LOVAR jag.
xoxo
/ S

5 april

Godmorgon!
Vaknade vid halv elva, gick up och åt frukost sen duscha.
Målade naglarna för en stund sen, röda! hehe
Nu ska jag städa mitt rum, kan ju säga att det behövs. Snacka om bombnedslag.
Idag är min sista dag på lovet, hemskt hemskt!  Men praoen är ju inte spec jobbig, ska typ ut och gå och servera kaffe! HAHA! Måste skynda lite med städningen för jag ska hinna tvätta, åka till mamma och hämta kläder och ut och gå ett tag, synd bara att det inte är så mycket sol längre, det var så jävla härligt igår. Sen på eftermiddan så ska jag träffa kim om jag hinner, hoppas det iallafall, ska kanske vara med marie och pau oxå då. Får väl se ;)
puss på er så länge.
/[email protected] !

Kväll

Hej bloggen,
sitter med marie och spelar game boy, super mario. Fett kul, jag suger på det men iaf! haha
Datan har knappt något batteri så den laggar snart, idag var jag med Maff, Pau & Niklas. Vi har typ vart ute i solen, så jävla härligt med lite värmre! :O Tycker ni inte det?
Ska nog försöka sova snart, och jag ska typ praoa v 15 på maries mammas dagis x) eller kuk8 i brommaplan. Sen v. 16 på Ekgården, HAHA! Men det är på terapin så det är lungt ;)
Godnatt alla, <3

<3

Går till Marie nu, tar med mej min lilla pojke, Azlan.

.

Åt precis brunch typ, fan vad jag mår illa nu. Två mackor & oboy. Vet faktisk inte varför.
Idag ska jag vara med Marie, vette fan vad vi ska göra, x)
Lovade ju en bild på min väska så ni ska få det snart, jag ska bara klä på mej & sminka mej mm först.
<3

3/4

Godmorgon bloggen,
vaknade precis hade värsta bra drömmen, sen vaknade jag vid åtta. Blev lite halft sur för jag ville veta hur det sluta. Men sen när jag äntligen lyckades somna om igen, då drömmer man om en iphone och skolans bibilotek!? Haha, jävla skit dröm. Just nu ligger jag i sängen med datan i knäet och smsar med paulina. Ska nog vara med Marie & Paul idag. Men vad vi ska göra vet jag iinte. Jag ska iallafall måla naglarna idag och ut och spriga någon gång under dagen. Får väl se vart det går med det. Läste när jag skulle logga in att Carina Berg & Kristian Luuk väntar barn, roligt för dom. Håller med hon som hade skrivit den med att hon utstrålar sin personlighet så himla bra. Men aja.
Hoppar nog över frukosten idag för jag har skit ont i magen -.-'
Hoppas alla har det bäst idag, skriver mera sen, puss.

PÅSKLOV & VÄSKA

hej bloggen,
föööööööörlåt för att jag är en sån dålig bloggare, men när jag är hos mamma pallar jag inte sitta vid datan.
Den datan hatar mej och vill bara få mej sur och på dåligt humör..! haha
Har ju påsklov den här veckan, så det kanske är därför lite att jag inte har lust, hah.
Köpte en ny väska idag, det blev inte longchampen, jag hade iof kunna köpt den men sen hittade jag en billigare och snyggare, tänkte att ni skulle få en bild på den imorgon. Köpte den i V-by idag med marie, kostade 500 kr, tror jag :p.
Nu ska jag data nörda mej lite, ska fixa ny musik till mobil för att mamma köpte ett nytt headset till mej idag eftersom att jag tappade det andra. (Tack Mam!).
Sen har min mamma köpt en ny telefon, blir fan fett avis, och jag får ingen liksom? Min vibrator har pajat och allt. Fan vad jobbigt livet kan vara ibland. I förre går lyckades jag med att lära Chiquita ligg, sötaste hon är alltså!
Puss på er så länge, skriver imorgon bitti eftersom att jag sover hos pappa idag.
 Här är då min mammas nya mobil. Rosa och allt, fy fan vad jag oxå behöver en ny telefon.

RSS 2.0