.

Hej bloggen, är hos sandra nu. Har vart och badat typ heladan indag i busviken med sandray, maff & micaela. Najsigt.
Ska åka hem och äta om tio min, tänkte skriva ett längre inlägg då. Puss

-

Hej bloggen, ska snart äta middag. Just nu sitter jag och kollar på teve, kommer inte inte ihåg vad det heter xD.
Ikväll ska jag kolla på film och bara ta det lungt ;) kanske skriver ett inlägg ikväll, om jag sitter vid datan haha.

Hemma

Kom precis hem från stranden, badade inte för det var knappt någon sol. haha.
Ikväll tror jag att jag ska kolla på film & sitta vid datan. Ska försöka lägga in en bild på Chiquitas nya halsband, men får se om jag gör det för att igår tog det sån jävla tid att få över bilderna till datan.
Tänkte läsa lite bloggar nu och gå och duscha!


Lördag

Gud vilket härligt väder ! Har precis gått in och tagit "paus" från solandet. Det är så jävla varmt så jag pallar typ bara ligga och sola i en kvart sen måste jag gå in xD. hahaha.
Det ända jag gjort idag är att jag och mamma var och köpte ett nytt halsband och koppel till Chiquita. Det är skit gulligt, rosa med blommer! Lägger in en bild ikväll ;)
Haha, vi var dom första som köpte halsbandet bara för att det är ingen annan chihuahua som har kunnat haft det för att det är så litet :) men chiquita kunde ha det som tur var! haha.
Nu ska jag gå ut på baksidan igen och lägga mej och sola.


.

funkar inte att ladda upp bilderna på bloggen, prövar igen ikväll! :)

mobajl

Hej bloggen,
har vart hos pappa idag med marie och sandra. duktiga som vi är har vi slipat klart möblerna.
haha. Just nu sitter jag och laddar över musik till mobilen, bjuder väl på någon bild sen oxå! Antagligen flera, kul vah? ;) checka in bloggen sen så får ni se, hahah!

segt med bloggen just nu

Hej bloggen. Har inget blogg humör pga av en händelse, som inte kommer upprepas och inte diskuteras i bloggen. hahaha.
Men tänkte skriva en planering för resten av veckan,
Fredag: Typ bada pool, slipa möbler & troligtvis så kommer min nya bikini som jag beställt från nelly.com!
Lördag: Bio med Paulina, The proposal. Och så ska jag försöka hitta ett par snygga gladiator sandaler, guldiga eller brund. Någon som har något tips där det finns snygga? :)
Söndag: Chilla, sola och typ äta på donken med marie (ja, jag vet = tjockis jag är). Sen om det är några möbler kvar som ska slipas så ska jag göra det s¨å att det blir klart! Ska försöka skriva ett inlägg i helgen.
Kärlek till er!

HOME

Hej bloggen, kom hem igår x)
Tänkte inte berätta om helgen nu, tänkte göra det ikväll eller nåt, för nu ska jag ut i solen! haha.
Ska vara med Maff & Sandray idag. Vi ska typ sola och åka sandras gummibåt, fett najs ;)
Dagens kläder är en grönm kjol och ett grått linne. Kärlek!

-

Hej & Hej då
Åker som sagt till skärgården idag, ska åka båt från slussen. Ska åka om typ en halv timme så jag har lite brottom.
Jag kommer inte kunna skriva på bloggen, vad jag vet, för det finns troligtvis inget internet där :(
Men ska iallafall till Möja på midsommarafton sen på midsommardan til sandhamn, det ska bli najs. Hoppas att det ska bli fint väder! :O heheh.
Hoppas att alla ni får en super lyckad midsommar! ;D


 


Tisdag

Hej :)
Härligt väder det är idag vah? Riktigt varmt i solen, har längtat efter sommar värme. Men imorgon ska det ju typ regna igen som vanligt "/. Ska inte vara inne spec mycket idag, ska sola så man får lite färg hahah!
Igår sov jag, Maff & Sandray i "mitt" hus som vi håller på att bygger och vi ska typ flytta dit i slutet av sommarn, najsnajs. Vi kollade på Ariels Beiging (stavning) och dude, were is my car. haha.

Ska cykla till mamma nu och lägga mej på baksidan där, kanske ska äta midda där oxå, får se. Jag åker ju till skärgården på torsdag och kommer väl hem på måndag eller nåt. I <3 Skärgårdsliv!
För alla som inte vet är det dubbel avsnitt idag av desprerate housewives! Och tyvärr sista innan hösten, det ska tydligen var skit spänande så att man ska gå åch längta hela sommaren, kuuuuul! haha, inte.
kärlek!

Söndag

Hej bloggen, har inte skrivit så mycket. Förlåt för det men jag funderar på att ta en bloggpaus över sommarlovet, och uppdatera någon gång varje vecka. För jag har inte lust och inte tid till att sitta och blogga. Men när det är sånt dåligt väder som det är just nu är det ju ine problem att sitta inne framför datan.
Helgens händelse är att jag har köpt The Sims 3, sjuuuuuukt kul att jag äntligen fått det. Har tjatat som fan, men det funkar ju till slut ;) (aa). hahaha.
Ikväll ska jag kolla på film, typ Queen sized tror jag att den hette. Hoppas den är bra xD.
Sen ska jag väl spela sims tror jag :p.
Är det någon söt unge som vet hur man får upp "rutan" på sims 3 så att man kan skriva in typ motherlode och sånt? :p Skulle vara enormt snällt om någon skulle vilja hjälpa mej med det :)
Ska läsa lite bloggar och sen kolla på den där filmen. Kärlek!

sommarlov!

Ääääntligen sommarlov, fy fan vad härligt. Men såklart är det ju regn?
Går dagen började bra men slutade väl inte så jätte bra, haha. Tänker inte sitta och berätta här ifall fel personer läser xD.
Men när vi slutat gick jag och Marie till hennes mormor och år en glass. Sen åkte jag, Sandray och Maff båt. Det var fett kul hahah ;)
Idag vet jag inte vad jag ska göra, eftersom att regnet kom och förstörde allt.
Vi hadr tänkt att åka bår idag oxå, jah, sandra och marie. Men det blir inte så. Så nu får vi komma på något annnat att göra, kanska ska följa med Marie till svartsjö slott xD.
puss

Tisdag

Har precis kollat på Big Stan. Den var fett rolig.
Dagen igår var skit kul, åkte nya insane, så sjukt läskig skrek HELA vägen när jag åkte den, haha. Men extreme är så klart favoriten fortfarande ;)
Idag har vi städat i skolan, kan ju säga att det behövdes städas i alla skåpen! Så nu är det nästan helt tomt och helt klotterfritt (a). hehe.
Sen kolla vi på bröderna lejonhjärta, grymt tråkigt hatar den filmen. Eller inte hatar men jag skulle aldrig vilja kolla på den frivilligt xD. Sen gjorde vi en utvärdering av gympan och sen sluta vi.
Och imorgon ska vi på stadsvandring, jag tror jag dör alltså. Vi ska gå i grupper och jag tycker inte om min grupp mer än så tänker jag inte säga....! haha.
Ikväll/senare ska jag typ äta middag i ekebyhovsparken med linus klass, kulkul...! noooot.
Hare så bra, pussar!

Godmorgon

Sitter med Pau och äter frukost. Idag ska vi till grönan, fett najsigt :D
Tyvärr så ska ju hela klassen med -.-' haha xD
Igår var jag med Kim, Pau & Sandray. Och sen efter att vi vart med dom typ ett tag åkte jag och pau moppe, fett kul!!
Sen sov vi här, hos mej, vi kollade på vi hade iallafall tur med vädret igen och typ en annan film som jag inte kom ihåg vad den hette men den var fett bra. Fast pau somna..! haha
Skriver sen när jag kommer hem för jag ska inte vara där så länge, puss.


Fotboll!

Hej,
förlåt för att jag vart så dålig på att skriva idag. Men jag gick upp vid halv tolv gjorde mej iorgning och var klar vid ett kanske. Sen åkte jag med mamma och handlade.
Efter det när jag kom hem så åkte jag, Linus och Pappa till pappas kompis. Vi är fortfarande här och just nu kollar vi på Sverige - Danmark, sverigie förlorar, lite synd, på national dagen å allt! "/ Igentligen skulle min lillasyrra vart med på matchen, i början när alla spelare går ut på planen har dom ju små barn med sej?Eller hur man förklarar, aah, iaf hon skulle vart en av dom. Men hela laget fick inte plats så då lotta dom, och tror ni inte att alla tränarnas barn kommer med? Lite konstigt måste jag säga att deras barn kommer med och sen bara några från resten av laget, blir så jävla sur på det, allt som har med ekerö att göra suger, t.o.m deras fotbollstränare !? :O det är helt sjuuukt!
Ska kolla klart på matchen sen data nörda och sen efter det ska jag väl sova tror jag. 
Har testat nya maraboun oxå, med jordgubb jag tycker den var skit god! Men om man äter för många mår man bara illa, haha xD.
Har inga planer för imorgon menom det är fint väder ska jag sola. Så nu hoppas jag på sol så man kan få bli lite brun innan skolavslutningen! Kyssar.

Mobil & Kamera

Kom precis hem från skolan, har haft tråkiga lektioner idag. Och jag kommer troligtvis få vg i no, så jävla glad över det! :D
Just nu sitter jag och laddar över lite låtar till mobil och så har jag precis tömt kameran på bilder. Ikväll ska jag typ ut, det jag har bestämt är att jag ska träffa Sandray, Kim och kanske Pau :D Hoppas det iallafall!
Skriver mer sen så att jag kan bli klar med mobilen, kärlek!

Haha, här är en av bilderna på kameran. Jag & mitt smexiga hår ;)


Gratis Mode

Bli medlem på den här sidan. Och om du registrerar dej när du klickar på länken nedan får du extra poöng eftersom att jag redan är medlem. Man får typ ett presentkort på 150 kr bara av att svara på några frågor! Och dom är typ på gina, kicks mm..!
BLI MEDLEM! :D


bättre humör !

Hej bloggen,
är väl på bättre humör nu kan man säga. Det finns inte så mycket säga om dagen. Gick till skolan,  på matten det blev inte så lyckat så jag gick hem. Och jag pallar inte berätta varför för att då kommer jag bara bli ledsen/sur igen. haha!
Ikväll ska jah typ inte göra nånting alls, om jag inte har sån otrolig magverk kanske jag går ut och springer lite men är inte så sugen i det här vädret liksom? kallt & spöregn, nej sommar vill jag ha! ;)
Jag ska sälja mitt sims 2 och köpa trean. För jag vill verkligen ha trean men då är det liksom onödigt att ha kvar tvåan? För jag kommer ändå inte använda det. Någon som vet pris på sims 2? Och finns det någon som är intresserad av att köpa det isåfall? (aa). haha :)
Skriver sen, kärlek till er! <3

--

tjaba. Min dag har vart hemsk så blogg humöret är lågt. Det blir ett inlägg ikväll om humöret blir bättre! Puss på rumpan! <3


Onsdag

har suttit vid datan i snart två timmar så det är dags att stänga av snart tycker jag. Kollade precis in dessies blogg, hon har ju fått tillbaka sin blogg, får se hur länge hon klarar sej utan att få den avstängd den här gången? hahaha.
Igår gjorde jag ingeting spec var med hunden ett tag. Sen åkte jag i spöregnet till marie på cykeln, och det tog tio min! Vanligtvis brukar det ta tjugo. För jag hade inte hunnit gett henne boken och inte hunnit sagt hej då om jag inta han komma dit på mindre än en kvart x)
Men sen typ efter det när hon var på alrlanda snacka jag med henne i typ en och en halv timme. Hon är ju i bulgarien nu, så jävla avundsjuk! Och så saknar jag henne massor såklart! :(
Och idag var jag i skolan, gjorde inget spec. Slutade halv tre, och åkte hem direkt. Sen dess har jag suttit vid datan och bara slappat. Ikväll ska jag se "vi hade iallafall tur med vädret igen" för den släpps ju idag, har ju sett den på bio men jag måste se den igen för den är så jävla bra! :D ALLA: se den!
Sen efter det ska jag ut och springa, duscha och till sist kolla på teve! haha, fick ni med allt? ;)
käääärlek!

Sluta efter lunch! :D

Är hemma hos mamma. Är här för att jag vill träffa min lilla vove och så behöver jag hämta ett par byxor och en bok :P
Ska typ åka till marie om en timma och lämna en sak till henne, hon åker ju till bulgarien. Fett kul för henne men jag kommer sakna henne fett mycket iaf! :O
Slutade efter lunch idag, så jävla najs! :D Har inte gjort nånting alls, vart hemma, åt lunch & kollat på teve. Sen har jag vart ute lite med hunden men hon vill inte gå ut eftersom att det regnar som fan! haha.
Får se vad jag hittar på resten av dagen, ska åka till Marie som jag sa och sen hem till pappa.
Skriver ikväll, pussar!

hejsan

Har åkt båt med Marie & Linus. Från typ halv sju till nio. Vi tog den lilla motorn, en liten elmotor som gå o slowmotion, menmen. Det var fett kul iaf! Och så åkte vi under bron när den var öppen, eller nja, typ nästan stängd men ändå.
Sen stannade vi i kanalen och köpte mjuklass och chillade där. Sen åkte vi hem igen, och så kastade jag en flask post som jag hde gjort, fy fan vilket roligt brev jag skrev alltså om någon hittar ett brev i en fanta flaska, KONTAKTA MEJ! hahahaha!
Nu ska jag sätta maj och kolla på Boston Thea Party eller nåt sånt. Sen blir det sova.
Imorgon slutar jag efter lunch, fett skönt! Efter det åker jag hem till mamma för att hälsa på min lilla bebis hund som har börjat löpa! Stora damen hon är nu ;) Så nu får jag väl inte kalla henne bebis längre igentligen, men det tänker jag göra ändå! (aa).
Skriver kanske imorgon bitti om jag är uppe tidigt med det tror jag inte. Haha. Sov gott alla! <3

Båt

Kom hem för typ två timmar sen, har inte gjort nånting alls. Förutom att ta bort lite vass så att vi kan sjösätta Mona.
Ska äta typ sex tror jag och sen efter det ska jag ut och åka båt med Marran, NAJS! :D
Skriver kanske mer sen, ska datanörda nu ;) haha
<3


Beyonce - Ego

Beyonces nya video, grymt cool ! :D
 

RSS 2.0