Hellou

Kom precis ut från duschen. Har vart med Marie hela dan & igår. Igår kväll blev ganska misslyckad. vissa är fett egoistiska och blir bara fett sur då. Sen sov jag hos marie, och vi typ somnade ganska tidigt. Läste ut min bok oxå, längtar tills trean kommer om det nu kommer en trea ? haha.
Idag har hon och jag gjort iordning våran lilla båt "Mona" hahaha. Det tog typ hela dan, sen har vi badat och åkt gummiring. Sen skjutsa vi hem Marie med båten och det var typ vid nio tror jag. Han ine plugga indag som jag tänkt men jag skiter i det för jag har haft fett kul!
Ska gå och lägga mej nu även fast jag inte är någe trött men jag måste sova, vill ha sommarlov nu alltså! :D hah.
Kärlek

!

Nu har jag äntligen ätit, ska packa väskan sen sticker jag ner mot C.
Skriver kanske inatt/kväll. Eller så får det bli imorgon. Kyss!

Sover hos M

Idag var jag ju som sagt på konfermationen, det var ganska kul faktiskt. haha "häääänder" ! Det är bara kul för dom som var där och fattar vad jag menar med det! xD.
Sen efter så åkte jag ju till Pau och var där till ett typ. Hon har två skit söta kusiner som typ brottades och gick runt och knacka på fönstren, haha.
Sen åkte jag, Maff & Sandray och bada. Men det var skit kallt, fy fan alltså. Igår var det ju skit varmt och vi bada fett länge men idag var det bara usch, usch!
Kom precis hem från Marie nu. Ska slagga hos henne ikväll och så ska vi ut, får se vad vi hittar på för kul!
puss på rumpen! ;)

Konfermation

Vaknade typ sju idag och läste ett till kapitel ur min bok som är så jävla bäst. Synd bara att jag måste stäck läsa den! Kan verkligen inte låta bli alltså, har haft den i typ två dagar och nu har jag typ bara två eller tre kapitel kvar, snyft!
Idag, kl tio ska jag vara i Ekerö kyrka och kolla på när Pau & Maff komfermerar sej. Hoppas det går bra och dom inte skämmer ut sej totalt xD. Marie ska läsa värsta stycket om gud och paulina ska gå runt och smla in pengar, HAHA!
Sen efter det åker jag hem till Pau på "kalas" haha. Vette fan när det är slut men sen åker jag kanske hem eller nåt, :p.
Ska läsa lite bloggar för jag har gott om tid på mej, sen ska jah äta frulle. Vid typ halv tio ska jag åka till centrum med mamma och köpa blommor ;) hah.
Puss på stjärten! xD

Första boken, jag läser ju tvåan. Läste den där förra sommaren, eller ja, det tog väl typ en vecka sen var den slut! haha. Men jag tycker att alla ni borde pröva ettan iallafall!

happy

Detta ska man få, ursäktar att den andra bilden är så dålig men jag hittade ingen bättre ;(
Mascara kostar typ 180 kr och rougen 150 typ :-d

Båda från Face Stockholm!

regn

Har precis vart ute med min vovsing :D i regnet och allt, men det var faktiskt kul, vi sprang typ över hela vår parkering och tillbax och hon springer så jävla fort. Och nu har hon typ "fnatt" och bara kuttar runt på hela övervåningen som eb galning och fort som fan gåre det kan jag lova er! haha.
Har bara pluggat no. och lite spanska, men det känns onöpdigt att plugga till spanska provet imorgon när jag ändå inte fattar något, då är det ju liksom inte ens nödvändigt att ag sitter och läser å läser men ändå inte fattar vad jag läser liksom !? :S menmen, sattsar på att få alla rätt på no:n istället! ;D
Nu ska jag typ lägga mej i min soffa med pyjamas och en filt och läsa min nya bok. (aa), fy fan vad härligt. Älskar att läsa, bra böcker. Speciellt när det regnar! ;)
godnatt på er om jag inte skriver mer sen, puss !

Torsdag

Häjsan bloggen.
Idag var jag i skolan fram till spanskan, hade sån jävla träningsverk i magen och i revbenen. I revbenen liksom, hur normalt är det? haha.
Sen när jag kom hem la jag mej i soffan och kollade på teve ett tag. Sen åkte jag med mamma till ica för att handla nya vecko revyn och en bok som jag har läst ettan på och nu har jag börjat läsa tvåan.
Ikväll ska jag ren skriva min novell och så ska jag försöka att komma på något jag kan göra på bilden som ska vara inlämnad imorgon. Kommer fan börja gråta om jag inte kommer på något, sitter fan med tårar i ögonen nu bara för att jag har fetaste ångesten över att jag inte ens börjat med den.
Skriver kanske senare, ska data nörda och sörja över hur dålig fantasi jag har..!
puss

Friidrottsdag

Kom precis hem, har haft idrottsdag hela dagen idag. Från halv nio till ca halv två.
Jag är ganska nöjd med min prestation. Totalt missnöjd med höjdhoppet, 1, 05 liksom? :S & längden + tre steg gick fett dåligt. Men slängboll, löpning 80 m och kula är jag fett nöjd med ;)
Nu ska jag översätta en låt vi har det i läxa i engelska det lutar åt att jag tar Pink - Sober. Men får se, kanske hittar någon annan låt.
Nu ska jag plugga ganska länge till fyra ungefär sen ska jag ut och spring sen blir det dusch och middag. Och ikväll ska jag kolla på teve, Greys Anatomy och något mer. haha
skriver mer sen.
Kärlek!

tisdag

Hej bloggen,
lessen att jag inte skrev något igår. Var ute/inne med marie fram till åtta. Vi träffade även kim, becka & sandray.
Och klockan åtta kolla jag på teve och pallade inte blogga. haha.
Idag har jag vart i skolan, ingeting speciellt har hänt. Vi gjorde kyclingspett med nudlar/wok och jordnötts sås. Och till efterätt fick vi kladdkaka. Och så drack vi äppeljuice. MUMS! :D eller nja, tove förstörde nudlarna xD.
Efter det åkte jag direkt tillbaka till skolan, för att vara med på Majas öppet hus, vi gick runt kollade på sakerna dom hade gjort. Sen sjöng dom & sist åt vi och sen cykla jag hem.
Så jag har vart hemma i 40 min undefär nu tror jag x) Ska ut och springa om typ tio min ska bara skriva klart det här inlägget ;)
Ikväll ska jag kolla på teve, det är Ulgy Betty & Desperate Housewives! :D lääängtar.
jaa, vad finns det mer att säga..? Ska väl gå och byta om nu och ut och springa, pussssssss!

Vecko Revyn

Har precis läst nya vecko revyn, eller jag köpte den för typ en vecka sen men jag hade inte läst klart den och det har jag nu. Ska köpa nästa nummer som släpps 28 maj och då ska jag skicka in den där prenuminerations lappen (stavning)..!
Har haft hårinpackning och ansikskt mask i en halv timma typ så nu luktar jag jordgubb, för det var jurdgubbs doft på båda, känner mej fett fräsch just nu!
Ska gå och lägga mej tio senast, för jag ska upp tidigt imorgon och jag är skit trött!
I veckan ska jag åka till stan eller nåt och köpa silverschampo (alla mina vänner ska inte härma mej med det nu bara för att jag skriver det här.. haha) och så ska jag boka en tid till att färga ögonfransarna med Marran.
Hon hade gjort ett fett fint inlägg om rökning, tycker att alla ni borde checka in det! Och ta åt er.
Nu ska jag som omväxling läsa bloggar och vara allmänt data nördig tills tio,
sov gott kära läsare.
I <3 VECKO REVYN ! :D HAHA

/ Sandra Stolt

Ice Age 2

Sitter och kollar på Ice Age 2 just nu. Fy fan vad rolig säger jag bara, hoppas verkligen alla har sett ice age filmerna annars är man ju för fan efterbliven !? xD
Ska ta en ansiktst mask och hårinpackning när den är slut. Och om jag hinner ska jag fixa naglarna oxå, men jag får se för jag har glömt nagellacksborttagnings grejen hos pappa.
Känner för att fräscha upp mej lite ;) hehe.
Nä, nu ska jag kolla klart på filmen hahahaha! Skrattar så jag dör !
puss på rumpen!


Låt

Cristina Aguilera - Keeps getting better
 

städning

Har städat mitt rum nu i typ två/tre timmar, har rensat bort massa kläder och smink. Pallar inte ha det för jag använder ändå aldrig skiten! xD
Så nu får jag iallafall plats med mina kläder i mina byråar! Samanlagt har jag kastat två papperskassar! Fy fan ångrar mej just nu men jag kommer ändå inte använda det så i längden är det bara bra :P
Ska snart äta middag, kött & sallad. Fy fan vad gott!
Sen efter det så ska jag plugga en timme och sen ut och jogga. Jag är så jävla lat alltså! Ska boka ett pass på gymmet i veckan och så ska jag tjata mej till ett nytt klippkort. hah.
Vad tycker ni, bosu, spining eller box? hmm, får se vad det blir ska snacka med Pullan oxå. Så Pau om du ser det här kan du väl smsa mej så kan vi boka något tsm? haha.
Skriver ikväll, pussar!

  

hundpromenad

Har precis vart ute med voven och innan det kollade jag på robinson.
Nu ska jag börja städa mitt rum, så att jag får någonting gjort ! Och medans jag städer hoppas jag att jag hitter kamera laddaren som har fått ben och sprungit iväg -.-' haha
Sen efter det ska jag ju göra svenska som sagt, fy fan vad tråkigt säger jag bara!
puss

.

Nu ska jag äta frukost sen ska jag leta rätt på min kamera laddare! Så att det blir lite bilder här! haha.

Godmorgon

Vaknade för typ fem minuter sen, skulle helst viljat fortsätta sova en timme till men då skulle jag aldrig kunna gå lägga mej ikväll, haha!
Jag ska läsa lite bloggar nu och typ sitta vid datan ett tag. Sen ska jag äta frukost.
Idag ska jag nog bara vara hemma, ska rensa mina garderober för att jag får inte plats med mina kläder, xD !
Och så ska jag göra klart vårat svenska projekt "love, love, love" haha. Har knappt börjat så det kommer nog att ta mej halva dan att blir klar med det.
Skriver senare idag, puss på rumpan. <3

dag

Hellou :)
Har typ bakat rabarberpaj hela dan idag xD, och sovit !
Igår var jag med Kim, Pau och Maff. Först var vi på banken satte in pengar. Sen efter det åkte vi till solna, jag köpte en ny plånbok och en ny foundation. Lägger upp bilder så fort jag hittar min kamera laddare.
Det blev inge grönan idag, för han har inte hört av sej. Så det blir nog nästa helg.
Vi sov i husvagnen igår och kollade på ice age, ÄLSKAR den filmen. Ni skulle hört mej och marie skratta, jag fick så jävla ont i magen och tillslut hade vi sån verk i magen så ingen av oss orkade skratta mer xd, hahah!
Jag somnade runt halv fyra och vaknade vid halv tolv. (aa).
Ska nog sova eftermiddag en stund, eller vad det heter x) Marie åkte precis hem och jag och kim håller på att göra klart pajerna.
Vid typ halv fem ska jag cykla till mamma för jag ska äta och sova där. Och igår kväll var jag och såg natt på museet två, sjuukt rolig xD. Rekomnederas till alla med humor..!
Skriver ikväll, eller imorgon! Kääärlek!

kväll

Kom precis hem, har vart me marie i typ ett dygn nu xD. Idag har vi inte gjort något spec, vi har vart i Vby och kollat efter en väska till Marie men hon hittade typ ingen så då åkte vi och åt hos hennes pappa istället. Med hennes låtsats mamma, hennes låtsats syrra och hennes farmor. Vi åt grillat kött med pommes, gott (:
Ikväll vette fan vad jag ska göra blir typ data och data. Ska kanske kolla på någon film, får se!
skriver ikväll/natt eller imorgon. Kärlek, hoppas alla sover gott ;)


 


Morgon

Har precis ätit fukost, eller snarare brunch.
Jag och Marie gick upp till ica och handlade frallor, färska! mmmh! ;D
Haha
Idag ska jag typ vara med Marie tror jag, sandray & becka är ju på hölö typ eller nåt och pau är väl med niklas skulle jag gissa. Så då är det bara hon och jag kvar xD. haha.
Ingen aning om vad vi ska göra, hade tänkt att sola men den känns liksom inte som att vädret vill det, det regnar och allt! :(
Skriver kanske mer sen, nu ska jag gå och byta om och datanörda ett tag medans marie duschar!
Puss på rumpan!

Långt ifrån trött..

Kan inte sova, jag kollade precis på the house bunny, den var faktiskt rätt bra!
Men marie somna typ efter en halv timme eller nåt hah!
Idag åt jag & Marie middag hos min pappas kompis med min pappa & brosa. Det var ganska okej faktiskt!
Sen putsade jag och Maff alla fönster i lägenheten och damsög typ lite och du fick vi dela på typ 960 kr typ ! :O Det var FETT SNÄLLT,  så nu är man rik! haha!
Och sen så skulla han bjuda oss på grönan på lördag oxå, guuuuud vad kul, är så jävla glad! Dagens slutade iallafall bra.
Ska nog vecka Marran om en stund eller så går jag och lägger mej och försöker sova men det kommer nog ta ett tag för jag är så jävla pigg! xD haha
Nä, nu ska jag kolla lite bloggar och sitta vid datan en stund, vi hörs imorgon pussar!
Försöker att ladda upp liter bilder men jag lyckas inge vidare, tyvärr. Kanske kommer en bild iallafall om det inte tar allt för lång tid! haha!
Sov gott alla! Kärlek!

Maff <3 Sandra

Slaggar hos marie, skriver mer imorgon! Puss!

Hej

Är med micaela & marie just nu. Vi gör typ ingenting, haha.
Ikväll ska jag och marie äta hos min pappas kompis så det blir inte så mycket blogg. Vet inte när jag kommer hem men jag ska försöka skriva då :)
Idag har dt verklifen inte vart min dag säger jag bara, en kompis till mej (säger innget namn för hon vet vem hon är) har "tagit" mer en 320 kr av mej. Kan man kalla det för en äkta vän? Jag vet inte om jag kan det iallafall. Är så otroligt besviken på henne, jag litade p henne till 110 % och så bah gör hon något sånt här, asso fy fan. Är så jävla besviken på dej !
Aja, nu ska jag vara lite social med mina vänner, puss på rumpan.
<3


Godmorgon!

Har precis ätit frukost och klätt på mej. Vaknade typ halv sju men jag har ju sov morgon så då tyckte jag att det var lika bra att somna om igen, vad fan ska man göra i en och en halv timme !? haha.
Idag har vi sv, idrott (lunch) matte och sist engelska. På svenska ska vi nog fortsätta med "love,love,love". Och jag måste jobba hemma med det öer lång helgen för jag kan inte göra det på svenskan i skolan för alla bara snackar hela tiden xD.
Nu ska jag gå och "packa" väskan och borsta tändernna och sånt ;)
Ska leta rätt på min kameraladdare så att jag kan uppdatera med bilder oftare, en blogg utan bilder är ju inte läsbart ;) hahaha.
Skriver när jag kommer hem ifrån skolan, kääärlek!


låt

Dagens låt: Chris Brown-Forever
 

sörjer

Kollar på desperate housewives just nu. Skriver medans det är reklam.
Edie dog, asso seriöst blir fan ledsen. Kommer sakna henne som fan ! Det känns liksom som om det börjar gå mot slutet för det hära programet. Om allt fler ska dö kommer det ju inte vara samma serie som man började kolla på (?).
Visst är det kul när det händer saker, men inte för mycket liksom. Som att en av huvudpersonerna dör.
Får väl fortsätta kolla och se vad som händer helt enkelt.
Ska kolla klart på desperate. Sen på Cristine tror jag för det är så jävla kul och jag vill skratta lite nu när jag är så ledsen :'( hahaha.
Skriver imorgon bitti tror jag, oppas alla sover så gott men nu börar det.
Kärlek.

promenad

hej bloggen, har spelat sims hela eftermiddagen. Tyvärr så hittar jah inte sims 2 så jag måste låna micaelas så att jag kan instalera det igen xD. Jag vet att jag är fett barnslig, men sims är faktiskt beroende framkallande och jag är beroende! hahaha.
Ska ut och gå i 45 min, typ vid kvart över. För jag måste röra på mej ;) haha. Men nu ska jag läsa lite bloggar snabbt, sen blir det promenad. Synd att min vovve inte är hemma så att jag hade kunnat fått lite sällskap! :( menmen.
Skriver senare, puss på rumpen!

19/5

Kom precis hem, har haft hemkunskap. Vi var typ bara tio stycken för resten skolkade. Vi hade typ teori en kort stund om att köpa lägenhet och sånt :p. Sen fick vi  glass, hahah (aa).
Idag har vi vart på brandutbildning i kristineberg, det var helt okej faktiskt. Vi fick typ gå genom en conteiner fylld med rök. Och sen fick vi släcka eld med sånna där pulver släckare typ xD. Marie är ju typ den klantigaste som finns så när hon har släckt elden så bah snubblar hon på en sten och råckar spruta. Tror du inte att det kommer två centimeter från brandmannen då eller !? :O HAHAHAHA!
Gjorde svenska provet idag, det kändes som att det gick bra. Men jag får väl se, som sagt hoppas jag på ett vg iallafall! :D.
Jag har bytt telefon med micaela så nu har jag en samsung, lite nyare än min gammla som jag har haft sönder inte fått någon ny. Så jag kan tyvärr inte ladda upp bilder för hon har mitt minneskort :p
Men det kommer i helgen eller nåt (:
Skriver mer sen innan ugly betty & desperate börjar!
Kärlek

18/5

Har städat lite på mitt rum, plockat upp kläderna från golvet och soffan! haha.
Sen har jag vart så duktig så jag har gjort lite svenska också :) jag SKA ha VG på det alltså! hah (a).
Just nu sitter jag och lyssnar på musik och myser med min älskade hund, hon é så söt! :D
Ikväll blir det teve,
20:00 >Färjan 2
21:00>CSI
22:00>Ballar av stål
Najs, najs & najs ! :O
Den här veckan eller nästa vecka ska jag färga ögonfransarna med marie, för jag pallar inte använda mascara när jag redan har skit långa ögonfransar liksom xD. Då är det bättre att färga dom, det tycker iaf jag och sen så använder man ju ändå inte smink spec mycket på sommaren :p
Nä, nu ska jag lägga mej i sängen och kolla på teve.
Skriver ett inlägg imrogon innan skolan om jag hinner, kärlek till er!

/ Sandra Stolt


Svennebanan

Årets sommarhit?


måndag

Vad tycks om nya designen? Jag, Marie och Sandra har engnat typ hela eftermiddagen till att fixa den! :O Tack för hjälpen brudar! :D Jag är iallafall fett nöjd, hade tröttnat rejält på den gammla faktiskt & jag tror ni hade det oxå, eller? Hahah.
Just nu sitter jag och lyssnar på Svennebanan med Promoe, grymt skön! Kanske bjuder på en video med den senare det beror på om jag pallar sitta vid datan jag måste hinna städa lite i mitt rum & läsa på svenskan!
Idag har jag fått min nya kanin, Ariel! Sööööööt säger jag bara! Lägger ut massa massa bilder så fort jag kommer till pappa för han är ju i skärgården fortfarande och håller på att fixa bårhuset! Så jag är hos mamma fortfarande xD.
Nu ska jag läsa lite bloggar och datanörda mej en stund, skriver mer sen tror jag. Kommentera nya designen! :D
Juste, någon som vet vart man kan ladda ner nyaste photoshop gratis? (inte the piratebay..)

Kärlek


söndag

Hej bloggen
kom hem för ett tag sen har hunnit ätit middag & packat upp.
Har verkligen haft super tur med vädret, soligt hela tiden! Hur mysigt som helst, förstår alla er som är avundsjuka på mej! haha!
Tyvärr missade jag ju öppet huset på hundstallet i lördags som jag hade tänkt att gå på menmen ;)
Tog med mej kameran för att jag hade tänkt att ta massa bilder men efter fem min så står det att det är svagt batteri ...! Så typiskt, fett klantigt att inte kolla innan om det finns någe batteri!? xD.
Imorgon vette fan vad jag ska göra förutom att gå till skolan. Funderar på att gå på studietimmen och göra resterna på spanska provet. För jag ska ändå dit och göra svenska provet som jag fick g+ på men jag vill ha vg! xD. Och då var pernilla (min sv lärare)  så snäll och låter alla som vill göra om sitt och få detr bättre! haha.
Skriver kanske ett inlägg till ikväll eller så får det bli imorgon.
puss hej! <3

skärgården

hej bloggen :)
det här får bli ett kort inlägg, kommer att befinna mej i skärgården hela helgen och kommer hem på söndag.
Jag nås på mobilen ;) men kommer nog inte att kunna vara inne på datorn, laddar upp bilder från shoppingen & helgen nästa vecka!  Kärlek! <3

torsdag, shopping!

hej bloggen,
kom hem vid typ halv fem xD har vart och shoppat och vart i skolan.
Köpte en klänning för 700 kr på hm, det är ju typ matthew williamson eller nåt som gjort någon kollektion där och den klänningen jag köpte tog slut tio min efter att dom hade öppnat i morse, haha. Men som tur var var min mamma där och köpte två st! :D
Sen har jag köpt en bikini underdel för typ 200 kr tror jag eller 179 xD.  Sen ett skärp som kosta 149 kr. Sen sminkborttagningsmedel och en deo.
Sen ska jag beställa ett par örhängen, en tröja och ett par rosa betty boop byxor :D haha. Men får se när det blir förhoppnmingsvis imorgon eller på måndag!
Och resten av kvällen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske tar en jogging runda och sen duscha och lägger mej och kollar på teve tills jag ska sova. Fast jag måste läsa no läxan vi har tills imorgon.
Ska läsa lite bloggar nu och data nörda en stund. Sen ska jag leka med min vovve :)
pussar! <3

onsdag

hej bloggen kom precis hem.
Ska kolla på Changeling nu med Angelina Jolie. Skriver senare ikväll!
puss <3

tisdag

hej bloggen,
idag har jag typ vart med sandray, maff & becka :) vi gjorde typ nada, haha.
På hemkunskapen gjorde vi rabarberpaj & vaniljsås, fett gott! :D haha.
Idag är det teve kväll, så jag pallar inte blogga xD.
puss på rumpan

måndag

godmorgon :)
Vakande för en halv timme sen typ. Nu sitter jag och äter frukost, musli med vanilj yougurth! :D
Idag börjar jag ju nio, fett najs. Vi ska vara funktionärer åt typ treorna, haha.
Jag ska äta sallad & en färdig yougurt :P men jag skriver mera sen när jag kommer hem.
puss


Chiquita <3

Jag måste ju bara ha världens sötaste hund !? :O

låt

Dagens låt är I Hate this part - The pussy cat dolls. Lyssnade på denna för länge sen men jag tycker fortfarande att den är otroligt bra! :D haha.
 

10 maj

Hej bloggen,
idag har jag typ pluggat lite, vart och handlat matsäck, städat och klippt klorna på kaninen xD.
Ingen höjdar dag, men det är skönt att ta det lite lungt.
Jag pallar inte berätta så mycket om gårdagen, vi grilla på uggleberget dvs, jag, sandray, kim, marre och becka. Sen kom oscar, alex och marcus. Behöver ju inte gå in på några detaljer...
Iallafall resten av dagen ska jag nog inte göra något alls, alla säger att dom pluggar men vette fan om man ska tro på det för ingen gör det typ, hehe. Så det blir väl lite teve tittande och sen middag.
Ikväll vid sju eller nåt drar jag ut och springer, har köpt en ny dusch creme som luktar fett gott, man luktar som det sen när man har duschat oxå typ en hel dag, fäääätt najs! :D
Ska läsa lite bloggar, data nörda mej och sen kolla på teve.
Kärlek!

9 maj

Godmorgon,
vaknade för typ en kvart sen & det första jag gjorde var att sätta mej framför datan, så typiskt -.-'
Sitter men en skål vanilj yougurt m frysta hallon & lite honug i. Riktigt gott, ett tips till alla. Sen drickar jag te oxå, vet inte vart det kommer ifrån men det är rabarber och vanilj smak oxå riktigt gott! ;)
Jag har absolut ingen anning om vad jag ska göra idag, ska typ till pappa och hjälpa han att slipa möbler så att jag kan få lite pengar sen (a) hahah!
Men annars inget annat "/ . Får väl se, hittar säkert på något kul! xD
Ska läsa lite bloggar nu och äta klart min frukost skriver senare idag, kääärlek! ;)


fredag

Hej bloggen,
"slutade" ett idag för att min lärare inte kom till lektionen efter en kvart (och då får vi håltimme). Men sen när alla hade tagit på sej kläderna, utterkläderna alltså xD och typ hämtat sina väskor från skåpen så kommer han, men då sticker alla typ iaf! xD hahaha. fett skönt för jag hatar verkligen spanska! :O
Just nu sitter jag vid datan (såklart) och lyssnar på musik & bloggar! Coolt vah? ;)
Ska städa mitt rum snabbt sen ska jag typ gå till paulina för vi ska på spining kl fem, vet inte om jag ska cykla till henne och lämna cykeln där och sen när vi kommer tillbaka cykla hem därifrån. Jag tror att jag lämnar cykeln hos pappa eller så åker jag till mamma nu typ och lämnar cykeln hmm.., får så hur jag :P
Nää, nu ska jag sluta och gå och städa så att jag blir klar någon gång! :O hah.
Puss på er alla, skriver när jag kommer hem sen ikväll eller imorgon. <3

gammal bild xD

torsdag

Hej bloggen, är hos mamma nu. Slutade typ två, fett skönt slapp tjugo min spanska då (aa) hahah.
Ska plugga no om en liten stund, har ju prov imorgon sen ska jag till pappa och hämta kläder och städa mitt rum.
Idag i skolan kom RFSU, det var faktiskt lite kul xD. Pallar inte berätta men vi satt typ en liten tjej grupp och så var det en tjej från rfsu som snacka om allt som hade med sex och göra typ (?) x)
Nu ska jag leka lite med min älskade vovve :D sen blir det ju som sagt plugg!
Ikväll blire teve, sista hitta hem! Sen efter det blir det väl de programen som går haha. För det är typ inge bra program på torsdagar tycker jag :P
puss på rumpan

:'(

Hej bloggen,
har precis ätit middag spagetti & köttfärsås, najsigt x)
Idag har jag köpt ett nytt nagellack, en  ny penna & ett sudd hahah! Sen efter det åkte vi eller jag, FITTmarie och pau till maries farmor för att gratta henne! Det var faktiskr ganska kul vi åt en skit god tårta. Och hennes farfar är väldigt rolig xD..
Nu sitter jag och kollar på hitta hem, det är sjuuukt sorgligt, det är världens gladatse och sötaste hunden som dom avlivar BARA för att några jävla idoter har stängt in henne i en bil så att hennes ben växt fel..., jag goes emo just nu, börjar fan nästan gråta snart! :'''''''''''''''''(
Slutar där för att jag har tårar i ögonen så jag ser fan inte vad jag skriver..,
r.i.p. finaste hunden.. och dö fula människor som utsatt hunden för detta.
puss på alla djurvänner! <3

6:e maj

Godmorgon, sovit gott?
Det har iallafall jag, har inte vaknat en ända gång på hela natten och jag skit pigg! :D hahaha. Vad vare jag sa?
Nu ska jag äta frukost, en kopp te och en macka tror jag.
Måste gå förbi mammas jobb för att jag ska ha hennes skor xD.., vi ska ha origentering på gympan och jag har bara mina ballerina skor så det är därför! :P
Nu ska jag läsa lite bloggar snabbt, sen äta frukost, göra mej iordning sen dra till skolan och ha svenska prov..., lycka till, till mej själv! haha.
<3

teve

Sitter och kollar på desperata hemmafruar just nu. hahah.
När det är slut ska jag ta bort mitt smink & borsta tänderna. Sen sova. Har sov morgon imorgon till tio i nio, så jag hoppas att jag får sova länge & bli helt utvilad för jag har vart så jäkla trött dom senaste dagarna "/.  9 timmars sömn blir nog bra ;)
Första lektionen är ju svenska och då har jag prov..., önska mej lycka till liksom! Nää, men jag ska faktiskt försöka för jag satsta sten hårt på ett vg alltså! ;D
Nu börjar det igen, godnatt på er sötnosar!
puss & kram

kaninkanin !

Hej bloggen ;)
Har precis ätit det blev thai mat, i loooooooove! :D hahah!
Ska ut och gå i en halv timme nu för jag hinner inte ängre eftersom att jag ska kolla på teve halv åtta.
Lite synd, men hundstallet é allt ! xD haha, nää inte riktigt!
Kanske ska skaffa en till kanin, kul va? Det kommer nog bli så att jag kommer få det! För den kaninen är så jävla söt! Haha. Bara för det bjuder jag en bild på min älskade kanin som bor hos mej ;) Maskot min lilla gubbstrut! ;D

Tisdag

Har pluggat ett tag nu, läse på svenskan lite. Det är fett krånligt så jag får nog plugga mera sen efter middan,
Imorgon har vi origentering på idrotten ska typ springa med Marie. Eller hon frågade det förra veckan x) Får väll se! ;)
Ikväll om jag hinner blir det en lång promenad med vovven eller jogging runda med Pullan. Får se hur mycket klockan är när jag ätit & pluggat klart ! (:
Skriver kanske ikväll det beror på om jag pallar mellan programen för ikväll ska jag ju teve nörda mej rätt så mycket! haha! Kärlek / Sandra


skola

hej bloggen,
kom precis hem från skolan. Hade hemkunskap som sista lektion det är därföt jag sluta så sent, haha!
Vi gjorde typ köttfärs, salsa sås med pita bröd.., fett äckligt! :S
Idag ska jag plugga till svenska provet som är imorgon, fattar ingeting men jag vill verkligen få vg ;p ! För jag har fått det på dom senaste vg uppgiterna så då borde hon höja från g till vg !? (aa) haha.
Sen vid sju ska jag kolla på "tv4 play" på hitta hem som gick igår, missade det. Sen så ska jah kolla på det "riktiga" sen Ugly Betty & SÅKLART depsperate housewives! ;D  det är ju den bästa serien som någonsin gjorts!
Nu ska jag datanörda ett tag, sen blir det plugg :(
puss på rumpan, skriver kanske mer sen! <3

Måndag

Goddag bloggen,
eller godkväll kanske är mer rätt xD.
Ska typ hoppa in i duschen nu sen kolla på ballar av stål. Sen ska jag nog sova (:
idag var jag hos tandläkaren, behöver inte komma dit igen på två år bara för att jag har så fina tänder haha (a).
Sen efter det var jag med Marran. Vi träffade Kim, Sandra, Rebecka, Marcus & Alex.
Vi gjorde typ ingeting förutom att smeta maskrosor på varandra så att alla blev gula typ (?) xD
Sen åkte jag hem åt snabbt, drog till hundstallet och gick en promenad med en av hundarna där. Myysigt! :)
Nu ska jag läsa lite bloggar snabbt sen stänga av datorn så att jag inte fastnar här, hehe!
Puss & godnatt <3

sundaaay

Hej bloggen,
ursäktar damp utbrottet tidigare..! men nu har jag ätit så då är jag på lite bäättre humör..
Idag var jag med marie, vi kollade på film, the fast and the furios 1. Lovar er att det är en av dom bästa filmerna. Vin Diesel är ju då min, som sagt..! ;D hahaha.
Ikväll hade jag tänkt mej att jag skulle plugga för att jag behöver göra två omprov/rest frågor. Men jag ska till tandläkaren så att det får jag typ plugga tills på onsdag och göra med Ylva.
Så istället så ska jag antingen kolla på wipeout eller ut och åka moppe (a) haha. Min pappa har fått en moppe, den är gryymt ful men whatever den rullar ju framåt liksom! XD
Ska nog gå och lägga mej tidigt, vid nio/tio tiden idag. Vill vara pigg imorgon för då ska jag till H U N D S T A L L E T ! ! Såå najs, har sett fram emot det i typ en vecka nu. Iof sej är det ju bara doggywalk, men liksom ändå, att bara vara där ;) haha. Ja, jag vet jag är knäpp och galen i hundar..! Nästa inlägg blir det en bild på en hund från hundstallet som är sötsötsöt! ;)  Love / Sandra

Ser ut som en gris.., haha!

........................................

är så jävla sur så jag pallar inte blogga någe mer idag......


söndag

hej bloggen ;)
Vaknade vid typ halv nio pga av att hunden satt och skällde -.-' hahah!
Åt frukost precis, havregrynsgröt med äppelmos. Kanske inte det godaste men nyttigt (a).
Idag ska jag tjata på pappa så att ja kan få åka och köpa sminkbortagningsmedel, foundation och en ny plattång. Antingen en sladdlös, en med ånga eller en rosa, vad tycker ni? :)
Vill att Marran ska följa med men hon ska typ till sin pappa, :p.
Skriver mer sen, puss på rumpen. <3

lördag kväll

hej bloggen,
sitter i soffan med datan i knäet och ny plattat hår! ;D det är najsnajs!
Ska äta thai mat om en stund, hoppas att det ine dröjer för länge för då kommer jag bli fett sur för jag vill ut och täffa Marran ;)
Vi ska typ göra nått, ingen anning om vad men vi hittar säkert på något som marie skrev i sin blogg hah! :)
Nu ska jag sminka mej och gå och äta och sen ut. Skriver när jag kommer hem tror jag men jag lovar inget.
Puuuuuuuuss! <3

Man har ju saknat sin lilla dampiga blondin! ;) hahah.

lördag

Datan kommer lagga snart pga av batteri brist, haha!
Fixat nya låtar till mobil nu, super najs! Ska sätta denna sak på laddning nu, sen äta frukost tror jag. Börjar bli ite hungrig faktiskt ;) Sen målar ag väll båten så att jag blir klar med det, skriver senare.
Kärlek,


.


lördag morgon

godmorgon bloggen,
sitter och snackar med en jobbig människa på msn just nu xD kan inte sova, vaknade för typ tio min sen.
Idag på förmiddan ska jag hjälpa pappa att måla båten. Så kanske jag får en ny plattång, en roooosa! ;D haha.
Igår hyrde jag en film med Jack Black från boxern. Den var bra, men jag trodde att den skulle vara bättre, haha! Lite synd faktiskt för han är grymt rolig. Kommer inte ihåg vad den hette men det var typ om någon videobutik xD..!
Nu ska jag datanörda mej ett tag. Sen ska jag hjälpa pappa i typ nån timme sen blire lunch, dusch fixa håret osv..!
skriver mer sen, hah ;)
Kyssar.

fredag

godkväll bloggen :)
har precis ätit middag xD det var fett gott.
Idag har jag väl inte gjort någt alls, tänkte ladda över lite ilder från mobilen ikväll, bjuder på någon här.
pallar inte skriva något mer, jag ska lägga mej i soffan med en paprika och kolla på CSI!
käääärlek, <3

RSS 2.0