28:e februari

Tjaba bloggen,
Sitter och datanördar mej med Paulina, hon har sin mammas data och jag hennes haha.
Jag och Paulina har precis erkänt att vi är datanördar, hehe. Vilket liv x)
Vi har typ inte gjort något alls idag, typ vaknade ganska sent, sen så har vi bara typ legat i soffan och segat. Det ända vi har gjort är att handlat cola & bauetter till Paulinas mamma, dom ska ha middag ikväll med hennes moster. Så nu vet alla det! XD
Ska typ vara hemma fem -.-' måste städa mitt rum och rensa mina byråer, dom är helt propfulla och det är kläder överallt känns det som just nu xD haha
Ska typ tacos till middag, trevligt trevligt (: Ikväll ska jag typ vara med Kimpolitho, Joppe och Pullan, får se hur det blir med det kanske ändrar mej, haha. Är så jävla trött.
 Ska typ gå om en halv timme, måste förbi q8 och lämna tillbaka en film.
puss på er alla, skriver troligt vis ikväll! :)


fredag

Godmorgon bloggen,
Igår vaknade jag typ elva, gick upp och kollade på Hign school musical 3, haha, tycker att alla dom är as bra! (a).
Sen år jag frukost/brunch typ, och typ bara kollade på teve och lekte med vovven! ;)
Typ vid två/tre ringde jag till Bromma träningscenter och bokade in mej och Pullan på att spiningpass kl fem.
Och innan det åkte jag till centrum för att fixa fästen till mina skor men dom har inte kommit in än och det var typ tre veckor sen som dom sa att dom skulle komma in så att jag kunde få dom, blev lätt irreterad! haha
Sen tjata jag på mamma om att jag skulle få köpa en ben&jerrys och det fick jag, haha. Sen när jag skulle åka till pappa och hämta pengar så hade han tagit med pengarna som han hade lagt fram till mej..lite seg tänkt? XD
Spiningen gick ganska bra, fast grymt jobbigt. Sen bestämde jag och Pullan att jag skulle äta och sova hos henne. Vi åt pasta, lax, championer och typ någon röra till det, det var slkit gott iallafall! (:
Sen på kvällen när vi hade hämtat saker hos mej så köpte Paulina en ben&jerrys hon oxå så vi satt och kollade på stepbrothers, skiiiitrolig! haha
Typ halv tolv satte jag och P oss på hennes balkong och åt glass med tjocktäcken typ, hahah. Det var skit kallt men ändå fett mys..!
Är hos mamma i veckan, men ska försöka skriva minst ett inlägg varje dag! Men jag lovar inte det! haha
puss


*

hej bloggen,

ledsen att jag varit så lat på att skriva, hah. Men det är lov och jag har haft mycket att göra, XD.

Igår var jag på bio med mamma, linus och maja, vi såg Bolt, den var helt okej, den får tre stjärnor! (a).

Jag har köpt tre nya tröjor, en bh och ett par jeans leggings. Sen så har jag vart och kollat på massa kläder hos Betsy, fick med mej en hel påse, så nu måste jag rensa mina byråer för jag har absolut inte plats någonstans, har redan kläder som måste ligga i kassar för att det är fullt! hehe

När vi kom hem så ringde jag Marran frågade om jag kunde slagga där och det kunde jag så då gjorde jag det. Vi var med Kim och Marcus på kvällen, vi gjorde typ ingenting, väntade på att kim skulle bli klar och hade snöbollskrig typ. Men det var kul (:

OCH Marie är ju så himla duktig så när vi är på väg hem har hon sönder en tand! När hon käkar godis x) Fy fan asso.

När vi var hemma hos M kollade vi på film, Wild child och News movie, både jag och marie sommnade på news movie så jag vet inte om den var bra, den var iallafall rolig av det som jag såg. Och Wild child var fett bra, hah :).

På morgonen när vi vaknade idag ringde Marres mamma och bokat tandläkartid och hon fick en tid typ fyrtio minuter efter att vi hade gått upp, hah. Så vi åt frukost, sminkade oss och klädde på oss och typ sånt. Sen stack vi dit och vi var där i en timma -.-' tråååååkigt, men så är det! XD

Sen så åkte jag, Marie och Sussie till solna för att vi skulle klippa oss och typ kolla på kläder. Jag bestämde mej till slut att klippa lugg, haha, omg asso, har inte vant mej än, men det kommer väl typ om några dagar hoppas jag. Jag är ganska nöjd, det kunde liksom har vart bättre men det duger. Marre klippte ganska mycket och färgade det blondare, så att hela håret hade samma färg.

Vi var typ där i fem timmar, haha. När vi var på ekerö igen var vi hemma hos marie i typ en halv timma sen skulle hon ut och jag till faster & kusinen :)

Och imorgon ska jag nog vara med Paulina, eftersom att hon ska färga mitt hår (a). Men i morgon lovar jag att skriva!

Puss


morgon

Godmorgon blogggen,
Vaknade typ halv tio, startade datan och kollade på patrik 1,5, såg den på bio förut, och nu ville jag se den igen x) haha.
Nu ska jag äta frukost och duscha.
Vid två ungefär ska jag på bio med mamma, linus och maja, vi ska typ se Bolt, hehe.
Efter det ska jag nog träffa Kimpolitho, iallafall tror jag det (:
Skriver senare, puss

24:e februari

tjaaaaaaa!
Kom typ hem för en halv timma sen, blev lite halft dissad av M & P så då pallade jag inte, sket i dom och åkte hem istället! x)
Sen så blir jag så jävla besviken av min så kallade 'syster som säger att man kan dra åt helvette för att man säger att skolan påverkar ens framtid. Tack för den liksom, och jag bryr mej inte ett skit om hon blir sur för att jag skriver det här, bara för att man är ärlig, istället för att bara låtsas att man tycker hon gör helt rätt..!
Iallafall, idag har jag vart med Paulina, Marie och Niklas. Först sega vi oss som fan på morgonen, spelade gitar hero och bara chilla runt :) Sen gick vi och mötte Niklas, typ gick runt bara och efter det gick vi hem till Marre och drack varm oboy med flingor, fett mys.
När vi typ var klara och maries mamma hade "pratat" med oss så gick vi ut.
Marie ville äta kebeb så jag och pau bestämde oss för att vi skulle svulla med henne, när vi hade beställt och fått mar vi typ från centrum hem till pau, genom skogen och allt, vi är väldigt duktiga! (: heheh
Medans vi åt och marie slaska som en gris började vi typ leka med maten, väääldigt omoget av oss, men så är det!
Nu ska jag gå över till grannarna, ( och för alla som inte vet det så har mina grannar det finaste huset och medans dom är bort resta "passar" vi deras hur genom att typ bo där, hahah! )
Skriver mer ikväll och då lovar jag att bilderna kommer! (:
kärlek

fuck rubriker

Det här är då gårdagens inköp, (klicka för större bilder).
1.  2.
1. Rouge/brons puder.
2. Creme Puff, puder.

Och en 'ansiktssvamp' för att ta bort sminket med, men pallade inte ta kort! (:


-

skrev precis ett jävligt långt inlägg men datorn fucka upp sej och jag tänker fan heller skriva om det.
<3

Lunch

Goddag bloggen,
har precis plokat in disken efter att jag, Pullan och Joppe har ätit lunch, det blev potatis bullar med lingon sylt och typ hallon efter :)
Nu har jag bara lust att lägga mej i soffan med ett tjockt täcke och kolla på en riktigt bra film! (a) hehe
Men vi ska typ träffa Niklas och ut och gå på isen, eller bara gå en promenad, får väl se vad det blir.
Jag har inga planer för resten av mitt sportlov förutom att jag ska åka med Sarah när hon ska ta hål i tungan. Och förhoppningsvis blir det Romme med Paulina någon dag oxå! :) någon som har något bra sportlovs tips? (:
jaja, nu ska jag inte sitta vid datan längre då blir Pau & Joppe sura på mej, hahaha!
Ha det bäst!
puss & kram

24-februari

Morron :)
Har precis ätit frukost, varma frallor med te! mums :)
Igår sov jag, Pullan & Joppe hos mina grannar, det var grymt lyckat. Vi kollade på "ett ufo i ny" och lyssnade på musik och var anmält flummiga, haha.
Har bilder på kameran men jag pallar inte lägga in dom nu, jag lovar att jag ska göra det sen när jag kommit hem. Och så ska jag ju lägga upp bild på vad jag köpte igår oxå! :)
Idag ska jag vara med Paulina och Marie, I think.
Vi ska nog gå ut på isen ett tag och 'glida' runt, men inte så länge hoppas jag ;)
Skriver senare, ha en bra dag alla glada läsare! (;
Och dag är det typ tio månader kvart till min födelsedag!! :D
puss

23:dje feb

Sticker in till grannarna nu själv för att mina kära vänner Joppe och Pau är så fukkat sega. Inte Joppe dåra, för att hon är snäll och hjälper mej med boggen, men pau är jävligt seg x)
hah, nu är det tredje gången jag har fått höra att jag ser ut som BlondinBella, tar väl det som en koplimang, hon ser ju liksom bra ut, tycker jag iallfall! :D
skriver mer sen, puss
.

måndag

Halloj bloggen!
Har precis ätit pannbiff m potatis, hah.
Idag har jag vart med Paulina i stan, trevligttrevligt.
Bra start på lovet enligt mej själv :)
Fast dagen började med att jag städade mitt rum hos mamma åt frukost och gjorde mej i ordning
Efter det fick jag skjuts till pappa för att hämta mitt headset och ett present kort från julas. Efter dt tog jag och Paulina bussen till bromma, byte till tuben osv..!
Igentligen skulle jag kollat på jeans har typ inga som jag vill använda. Men som vanligt fanns det inga som dög x)!
Så istället köpe jag lite smink & skit. Laddar upp bilder sen så att ni får se! :)
När vi var i bromma bestämde vi oss för att "fika" och ta en varsin paj på donken (tjockis), men dom var typ slut..!? :S fett cp. Såå istället fick vi ta en glass. När vi typ hade ätit klart så kom Fredrik, vi hälsade på honom sen så gick vi till bussen typ. Vi åkte hem till min mamma och tog en varsin ny bakad bulle och packade grejer, eftersom att jag skulle till pappa idag igen x)
Ikväll ska Pullan sova här, eller igentligen så borde jag säga att jag och Pullan ska söva där. För vi ska slagga hos grannarna, hahah! (:
Dagens klädval blev ett par 'tjocka' leggins, en vit thirt och en klänning (eller hur jag ska förklara).
Jag laddar upp bilder och skriver ett inlägg ikväll!
puss

dagens sista inlägg

tjaaabaa! ;D
Kom precis hem efter att har varit på en promenad med vovven i snön! Kallt men ändå kul! :p
Ska åka till mamma om en halv timme, ska sova där inatt för vi ska typ ut och äta i kväll. Antagligen mongoliskt! Mhmm!
Jag har gjort om bloggen lite, vad tycks? (jag vet att headern ser cp ut för att den inte passar in, men jag är inte så bra på att göra "headers", så jag väntar på att Maff eller Pau ska hjälpa mej med det!)
Juste, jag har fått Paulina att börja blogga igen! Checka in den, det finns en länkt till hennes blogg bland länkarna, vill ni vara med där äre bara å säga till! x)
Dagens klädval blev, ett par mörkblåa jeans, ett vit linne & en snygg blå tröja till.
Nu ska jag gå och packa lite snabbt sen kommer mamma och hämtar mej.

puss

/ [email protected]

söndag

goddag bloggen :)
Sitter och lyssnar på Halo med Beyonce, gryymt bra! (a)
Har precis skurat golvet i mitt rum, väntar på att det ska torka så att jag kan lägga tillbaka mattan, hehe.
Tror att dagen fortätter ganska långsamt och tråkigt.
Kanske ska se på bio sen, troligtvis Mammut! :) naaajs! Hoppas att den är bra, får väl se.
Det här blev ett kort inlägg men eftersom att det inte har hänt något finns det inget att berätta! (logiskt) haha
Nu ska jag gå och lägga tillbaka min fula matta sen så har jag gjort klart allt jag har planerat att göra, *stolt*.
Skriver om en stud igen.
Kärlek / Sandra


22-feb-2009

Godmorgon bloggen,
Vaknade precis, har sovit ganska lagom mycket idag, haha! :)
Dagens planering ser ut så här:
-Äta frukost
-Duscha
-Städa mitt rum
-"Städa" garderoben
Sen ska jag förhoppningsvis åka till stan, eller nåt. Men ja vet inte med vem för ingen typ har ju busskort..!
Jag behöver köpa ett puder och en ny rouge för min som jag har nu är typ slut -.-'
Jag funderar också på om jag ska färga håret idag eller imogon, får se, ska snacka med Paulina och se om hon har lust att färga det någon dag.
Aja, ska kila ner och äta frukost. Skriver snart igen :)
pussar


Godnatt

godkväll bloggen,
ska nog gå och sova snart, vill inte sova bort hlea dagen imorgon, det är bara tråkigt.
Sitter och funderar på vad jag ska göra imorgon, vill åka och shoppa men marie & pau har ju inga busskort! "/
får se hur det blir, Paulina ska typ på kalas hela dan, hennes brosa fyller 18, tror jag, grattis!
Och Marran har jag inte snackat med men jag antar att hon ska vara med marcus x)
Jag ska snacka med henne imorgon om det.
Nää, nu ska jag sova.
"Sov sött och dröm om alla småkryp du någonsin möt!" hahah, så sa jag och Kim alltid när vi var små, vilka minnen! xd
puss

kväll

Sitter och kollar på "låt den rätte komma in", den är väl helt okej, kanske inte skulle sitta och titta på den så ofta, men kanske kul att ha sett iallafall.
Kollade på melodifestivalen för en stund sen, hade ändå inget bättre för mej, hehe.
Jag tycker att EMD var bäst av alla låtarna jag har hört hittils. Jag älskar program ledaren, har för tillfället glömt vad hon heter, men skit samma.
Imorgon kanske jag skulle ha åkt till Romme, men det blev inte så. Ska tjata så att jag kanske kan få det någon dag i veckan, skulle vara grymt kul iallafall.
Jag skriver ett inlägg imorgon bitti eller senare ikväll, får se.
puss


fredag & lördag

hej hopp lingon snopp :)
måste bara börja med att säga att vissa människor har verkligen låg IQ. Först så kommenterar man med ett namn, sen samma minut kommenterar en anonym, det är verkligen svårt att fatta vem det var som skrev det sen? shit alltså..!
Iallafall, livet går vidare. Igår sov jag & min älskade Marie hos mina grannar, det var grymt najs, dom har verkligen det finaste huset jag vart i. Alla skulle förstå när dom vart där..!
Vi gjorde inget speciellt, men det var grymt kul ändå! Vi kollade på Hjälp också, garva som fan, älskar det programmet!
Och idag har jag varit med Marre, vi var ute och gick på isen en stund, haha, det var ganska najs faktiskt! :)
Sen tog vi bussen hem till henne och efter ett tag kom Pullan. Vi typ byte om sen gick vi ut igen.
Sen efter det var vi hos Paulina en snabbis för hon skulle hämta saker.
Efter det hände det inget kul, åkte hem för att jag var tvungen att hjälpa till med maten men jag gjorde inte det istället satte jag mej vid datan, hehe.
Ikväll händer det absolut inget kul, ska typ vara hemma och tråka, ska se någon film tror jag.
Någon som har ett bra förslag? (:

// sandrastolt.blogg.se

:)

juste, glömde berätta att Rihanna fyller 21 idag. Grattis! x)

romme & fredag

hej!
igår var det romme! :D fuck vad kul det var, skulle kunna och skriva i evigheter om allt. men jag pallar inte det.
Jag ska åka dit snart igen, kanske till och med på söndag! x)
Vill ni se bilder kommer jag att ladda upp på pea och bildagboken ikväll, spana in det vetja! :)
Jag och Paulina gick upp kvart över fem igår för att hinna med bussen, kvart över fem liksom!? vem fan är vaken då? haha, tydligen hela ekebyhovskolans högstadie! XD
Idag ska jag och Maff kanske sova hos Torsten & Gun, dom ska typ bort tror jag. Det är iallafall skit najs, har sovit där förut m kompisar & de har alltid varit lika lyckat! (a). Om vi sover där kommer vi bomba kameren med kort så då laddar jag upp några bilder här så ni får se.
Skriver kanske lite senare, ska typ kolla på någon bra film eller datanörda mej.
puss på er alla!

onsdag 18 feb.

Tjaba! :)

Har inget kul att berätta om dagen, har varit i skolan & efter det var jag med paulina. Hon slaggar här inatt, najsigt värre! :D

Imorgon blir det Romme, fy fan vad kul, längtar som fan.

Skriver imorgon och berättar! :)

pussar


måndag & tisdag

Hej & hallå bloggen :)

Ledsen att jag inte skrev igår. Men jag pallade inte.

Måndag:

Hade bara tråkiga lektioner i skolan & det finns inge kul att säga om dom.

Efter skolan åkte jag och rebecka till brommaplan, tog 155:an till hagelstavägen som liggar vid brommacentrumet. När vi var där gick vi och kollade lita på djuren. Där inne var det rottweiler som såg typ exakt ut som cougar, han/hon hade samma form på huvudet & allt. Fett sorligt..!

Sen så snackade vi med en som jobbade där för att det är fem st från våran klass som ska praoa där och man får max vara två.

Ska kanske ringa Helen och fråga om jag får praoa på hundstallet istället, vilket jag inte tror att det kommer att gå men jag ska iallafall fråga ;)

Sen när jag kom hem åt jag pannkakor, mums! (a)

Vid sju sprang jag, micaela & linnea, men vi gick mest för vi tog inte den "vanliga" rundan. Hehe.

När jag kom hem duscha jag snabbt och la mej i sängen och kollade på en ny serie på ettan som hette, 183 dagar.

Den handlar om typ några personer som har vart med i "hus 1" som big brother typ. Fast man får veta hur deras liv är när dom kommit ut ur huset. Den är så jävla bra, tycker synd om alla er som inte såg den!

Värsta snyggingen är ju med såklart (a) heh.


Och idag, tisdag. På hemkunskapen gjorde vi våfflor och fick glass, saft & hallon till, grymt gott!

Sen efter pallade jag inte rida, för om jag gjorde det skulle jag ändå få rida själv & det är inge kul då. Får rida igen på lovet sen istället.

Nu sitter jag här, framför datan och ska snart passa Chiquita.

Vid sju ska jag ut och springa, sen ska jag duscha.

Efter det ska jag nog kolla på någon bra serie, längtar som fan till desperet housewives startar igen eftersom att den ligger etta på min topp serie lista, haha!

Imorgon är det engelska prov, jag kan typ det mesta men måste plugga lite till. Annars kommer det nog inte hända något kul.

Om jag hinner eller har något kul att berätta så skriver jag imorgon.

Ha det bäst! Ses..

pussar


helg

Hellou! :)

Hemskt ledsen att jag inte har skrivit så mkt senaste dagarna, men jag är hos mamma och då pallar jag inte sitta vid datan som är så jävla seg! :O

I fredags var det spinnig med Pullan, grymt jobbigt.

Sen efter det åkte jag hem och bara chillade, tjockade mej och kollade på disaster movie som är så grymt jävla bra! Jag dör fan av skratt varje gång jag ser den! haha

Och i lördags åkte jag till stallet, red dressyr, galopp ombytningar och serpentin bågar :) det gick ganska bra faktiskt.

Sen på vägen hem hade jag kollat fel på bussen så mamma fick komma och hämta, tacktack.

Senare så möte jag Paulina hemma hos henne, Niklas var oxå där x)

Vi gick till centrum Paulina skulle handla godis. Sen gick vi hem till mej och lekte med min super söta gull hund!

Sen kollade vi på "The mist", den var så jävla sorlig, var så jävla nära på att börja stor böla fan! "/

Och idag, Söndag. Vaknade tidigt pga magvärk, bajs på det. Sen kollade jag och Pau på teve en stund. Sen så spelade vi tv-spel, HAHAHA.

Och eftersom att vi inte kunde komma på något att göra så åkte vi till solna och shoppade. Fett najs, har typ inte gjort dt på så jävla länge, det suger!

Morron dagen blir väl ganska tråkig, pluggplugg & plugg. Sen efter skolan så ska jag på studietimmen och göra bild och ett gammalt no prov! :(

Sriver imorgon förhoppningsvis, ska iallafall försöka, annars blir det väl ett inlägg på tisdagen ;)

puss

//sandrastolt.blogg.se


trötter

Heej ! :)
Kom hem för typ en halv timme sen, har ju vart på riksdan. Det var så grymt tråkigt!
Och nu är jag jätte trött & har ont i magen.
Igentligen borde jag sitta och plugga men jag pallar verkligen inte de, så jag laddar över musik till mobilen, min "nya" mobil som jag haft sen igår x)
Funderar på att smsa Ullis och fråga om jag får rida petipa någon gång i helgen, får se hur det blir med det, :)
Imorgon hoppas jag på att det blir spining! ser fram emot det även fast det är grymt jobbigt.
Om jag inte kommer på något att göra snart blir det promenad med min älskade vovve ;)
puss

12 februari

Godmorgon!
Ligger i Paulinas soffa med hennes tempur kudde & dator, det är najs! :)
& så kollar jag lite på top model.
Vi ska till riksdagen idag med skolan, så vi börjar tjugo i tolv, det dåliga är att vi slutar fyra "/
Marran halkade igår på isen och har brutit nyckelbenet + att hon var typ på akuten hela natten, stackars dej! :(
Så nu kan hon inte åka med till Romme heller, och det suger! :'(
Nu ska jag plugga svenska & börja med matte läxan, sen ska jag klä på mej & sminka mej typ x)
Skriver när jag kommit hem sen!
puss


Utkast: Hej hallå! ...

Hej hallå! :)
Måste börja inlägget med att säga fuck of!
Min sexiga mobil har pajat, tappade den så den paja på "touchen" så då går det inte att använda den för jag kan inte ens kolla på mina sms liksom "/ baajs på den.
Ska ha en sony ericsson ett tag, sen får vi se hur det blir..!
I skolan gick det bra, hade fem kamp på gympan. Och jag och Paulina satt i nittio grader, mot väggen. I FEM MINUT

11 februari morgon

MorronMorron! :)
Sitter i pyjamas, för jag vet inte vad jag ska ha på mej x)
Det blir väl gympa kläder eftersom att vi ska ha gympa, hehe.
Har varit vaken sen kvart över sju och behövde inte gå upp förens kvart i blev fett irreterad på mej själv då, för jag brukar nästan alltid kunna somna om! :O
Ska till skolan snart, då blir det svenska sen gympa. Efter det vet jag inte med jag får kolla på schemat i skolan ;)
Jag har absolut igen anning om vad jag ska göra efter skolan, kanske bara går hem & pluggar och datanördar mej, men jag vill inte göra det så jag får väl se, :p
Skriver senare
puss så länge
//
sandrastolt.blogg.se

10 februari 2009 kväll

Hej alla trötta & pigga.
Idag har det inte varit något speciellt förutom mitt utvecklingssamtal & att vi sluta efter lunch.
När vi slutade gick jag och min bästa vän Pullan hem till mej. Vi käkade potatisbullar och lekte med min älskade vovve.
Sen skjutsa vi Paulina till skolan igen för att hon hade utveckligssamtal, sen efter henne hade jag. Det gick faktiskt skit bra, typ det bästa som jag kan minnas. För tillfället är jag grymt stolt över mej själv (a).
Förhoppningsvis så kommer jag att få tillräckligt mycket poäng till gymnasiet jag vill gå på, och det är inte liljeholmen. Typ ett ställe där man behöver dubbelt så mkt poäng, hoppas verkligen på det nu, eftersom att det går så bra i skolan för tillfället! .., förutom spanskan dåra..!
Fick springa som en dåre till bussen, till stallet. Där satt Emma, och hennes kompis Nisse! haha
På ridningen gick det grymt jävla bra! Hade min älskade Petipa. Vi red ut, galopperade på ängen och gjorde skänkelvikningar på vägen vilket gick grymt bra oxå, eftersom att han är bäst. Sen efter ridningen när jag var klar på pollen, hjälpte jag & Emma Ullis med att ta in hästarna från hagarna. Sen var det brottom till bussen, började byta om halv och bussen gick 39, stress!
Men som tur var han vi, sen nu sitter jag här! hehe
Ska duscha & kolla på teve/film.
sen så vill jag bara att alla ska veta att jag är så grymt besviken på en person
&
jag hatar människor som skryter..!
puss

:)

Grattis på födelsedagen världens bästa Sarah! :D <33

10 februari morgon

Godmorgon!
Sitter i sängen med datorn & ska skriva ett snabbt inlägg för att jag ligger lite efter i tid.
Men idag blir det plugg som vanligt fram till 12. Då slutar jag, wooohoo! :D
Då går jag hem till mamma och äter, eller med ngon annan. får väl se ;)
Jag har utveckligssamtal idag oxå, och jag måste ta den sena bussen till stallet då, så jag kommer bli sen till min lektion, tack för den liksom.
Ska klä på mej & fixa håret.
Bara så att alla vet, Sarah betyder enormt mycket för mej.
puss på er alla!

.

Du är bara en stor besvikelse..!

9 februari 2009

Halloj! :)
Kom precis hem, satte mej såklart vid datan det första jag gjorde! xd
Idag slutade vi efter lunch så jag hade pluggat på no:n helt i onödan! :@
Men so provet hade vi iallafall, är inte så nöjd, skulle ha pluggat mer, fy på mej.
Efter skolan gick jag med Pullan hem för att äta lunch och göra något. Vi åt kycklingsallad och mackor, dt var gott ;)
Sen gjorde vi absolut ingenting mer, så det blev inte så super kul, men hellre det än att sitta hemma själv hela dan.
Nu sitter jag och lyssnar på musik i Maff´s blogg :) på "you spin me right round baby". hehe
Funderar på att ringa till Bromma Zoo och kolla så att det är okej att jag och becka kommer i helgen och hämtar papprena och skit. Jag ska nog göra det, men det får bli om en liten stund.
Ska äta ris och något till middag, får väl se vad :P
Vid sju blir det jogging med Pau :) Det ända är att det är så jävla halt bara "/ hoppas ingen av oss ramlar och typ dör, bara för att jag skrev det så kommer vi göra det! haha
Sen klockan nio blir det CSI, älskade program! :)
Och juste, jag ska be Marran fixa min blogg & så ska jag plugga på hur man fixar bloggen lite & skit! :)
puss

<3

Jag älskar dej!

måndag morgon

godmorgon alla söta läsare! ;)
Snart blir det plugg. Fan vad tråkigt, är så jävla trött.
Om jag kunde skulle jag bara gå till sängen och sova några timmar till, men in my dreams liksom! x)
Har SO & NO prov idag -.-' trååååååkigt! Menmen.
Efter skolan ska jag på studietimmen också, ligger som sagt efter i bilden.
När jag kommer hem sen ska jag springa om det inte är allt för halt. Men om det nu är det, vilket jag tror, så blir det väl bara någon lång promenad med gull hunden.
Jag önskar mej en boxer om någon ville veta, dom är såå himla fina! Jag ska kräva det när jag börjar gymnasiet sen, för då ska jag troligt vis gå i liljeholmen, och då får man ha hunden med sej till plugget, det skulle bli feta najs.  heheh
ha en bra dag, skriver ikväll! :)
pussar

söndag

Hejsaan!
Igår sov vi hos marrans pappa, det var naaaajsigt! :)
Pallar inte skriva allt vi gjorde men det var iallafall kul.
Nu ska jag plugga plugga och plugga -.-'
Imorgon har jag so & no prov. Sen så måste jag gå  på studietimmen för att jag ligger efter i bilden, för jag har varit sjuk två av bild lektionerna, inte bra! "/
Men förhoppningsvis hinner jag gå ut och gå med Azlan en timma eller nått lite senare innan middan. Nackdelen med det är väl bara att det är så jääävla slaskigt ute, hatarhatar snöslask!
Igentligen skulle jag och Becka åkt till Bromma Zoo ( vi ska praoa där ) idag eller imorgon men det får nog bli nästa helg tror jag, eftersom att skolan tar så mycket tid just nu.
Skriver ikväll eller imorgon! :)
// [email protected]

Lördag Morgon

Godmorgon alla! :)
Är grymt trött men kan inte sova.., :(
Det är bajs. Igår var vi på middag, så jag kom typ hem halv två ;P
Och igentligen kanske jag skulle ha sovit hos pau men jag ska göra det idag istället, för det blev typ inget hos Marrans pappa tror jag?
Min dag har jag inte planerat mer än att jag ska sova hos paulina, hehe.
Men jag tror att jag ska vara med maff & pau men vi får väl se hur det blir, förhoppningsvis blir det så! ;)
Aja, vill bara att alla ska veta att mitt liv skulle suga så grymt hårt om jag inte hade mina närmsta vänner, spec Paulina Rosell & Marie Långh, tack brudar! (a) haha
Igår kollade jag oxå på disaster movie, den är så jävla rolig, ni måste bara se den! XD
puss & kram
/ sandrastolt.blogg.se

FREDAG! :D

Hej alla! :)
är hos pappa nu, har inte skrivit på hela veckan, i´m sorry! hah
Idag var jag i skolan, hade sov morgon! :) Pullan sov hos mej så vi kollade på teve och typ inte så mycket mer.
Och idag har det inte hänt något kul alls vekligen, har varit hemma, packat & typ snakat med toni på sportxtra XD
Ikväll ska jag förhoppnigsvis vara med Joppe & Twiin :) får väl se hur det blir.
/sandrastolt.blogg.se

RSS 2.0