Säg ett band på S ?

Har inget liv så det blir något skit:

Från essieochlutta.blogg.se
Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som gjorde innan dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger! Lycka till! 

1. Vad heter du?
- Sandra
2. Ett ord på fyra bokstäver: Saft
3. Flicknamn: Sofia
4. Pojknamn: Stefan
5. Yrke: Städare (haha)
6. Färg: Svart
7. Klädesplagg: Skor
8. Mat: Soppa
9. Sak i badrummet: Salva
10. Plats/stad: Sthlm
11. En orsak att vara sen: Sov
12. Något man skriker:
13. Film: Svaga länken - Beck
14. Något man dricker: Soda
15. Band: Shakira (vet att det inte är ett band men ändå..)
16. Djur: Stork
17. Gatunamn: Skäluddsvägen
18. Bil: Skoda
19. Sång: So what
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Sex

HAHAHAHAHAAH!

26/3

Hej bloggen, kom nyss hem.
Skolan har väl nte vart såå lyckad, vanllig dag.
Var tvungen att redovisa två "arbeten" idag, hur pinsamt var inte det liksom. haha!
Och spanskan känner jag mej ganska nöjd med för en gång skull! :)
Efter skolan cykla jag till mamma, åt mellis. Sen var jag med min bebis i en timme, det var därför jag åkte dit från början, saknade henne fett mkt! :(
Ikväll blir det våfflor, för vi hade planerat annat mat igår, haha! Kvällen tillbringar jag nog till läxor & teve tittande. Det blir Sveriges värsta bilförare iallafall! :)
Läste att Eva Longoria Parker (min kära idol) har blivit utröstat till amerikas sexigaste kvinna! Woho! :D
puss <3
 
Chiquita <3

25/3

hej bloggen,
sitter och kollar på Grey´s så inlägget bir kort.
Vart i skolan idag, inte hänt nägot kul i dag. Har pluggat & kollat på film efter skolan fram till middagen som blev sen, vid halv åtta tror jag. haha!
Sitter och dricker saft ur en flaska som är Maries haha! Förlåt om jag lånar den, hoppas det är okej! :D
Kolla in våran smexiga blogg oxå, marieochsandra.blogg,se
puss på er & godnatt!
<3

Våffeldagen!

Godmorgon bloggen, ska skriva ett snabbt inlägg.
Ska till skolan idag, är skit stressad men praoen, jag & Ylva måste fixa det idag.
Occh idag är det våffeldagen, så jävla underbart! :D Någon som vill göra våfflor med mej?
Om det inte finns någon männska som vill det kommer jag nog åka hem efter skolan och göra det själv. Haha.
ska springa ner och äta frukost, borsta tänderna och sen typ dra till skolan.
puss på er, skriver nr jag kommit hem! :)
<3

Paulinas födelsedag & sjuk

Hej bloggen (:
Var hemma idag från skolan :( hade velat gå, tisdagar det är liksom min braiga dag på hela veckan. (förutom helgenså klart). Har fortsatt att kolla på sesong 4 av desperate house.., jag har ju sett alla och har två boxar hemma, men jag vll se dom igen. Nu när man kollar på dom har man glömt bort skit mycket faktiskt! Och idag är det ju "riktiga" desperate housewives! :D

& Idag är det Paulinas födelsedag! GRATTIS MITT HJÄRTA! :D
Ska ringa henne nu, innan åtta. För då ska jag kolla på teve, fett hemsk jag känner mej, har inte träffat min bäääästa bästa vän på hennes födelsedag !? Shit alltså, det kommer iallafall aldrig hända igen. Nu lovar jag att på resten av paulinas födelsedagar ska jag vara med henne! :O haha.

Imorgon ska jag och Ylva ringa om praoen och sånt. För det är ju värsta struligt och massa skit. Och idag typ en stund efter att jag vaknade ringde Ylva(min mentor) mej på mobilen och jag var fett hes och allt då. Snacka om pinsamt säger jag bara.
Nu har jag fått tre sms, men ska skriva klart det här inlägget innan jag läser dom, hehe.
Fast det finns inte så mycket mer och säga. Jo, juste. Jag och marie har startat en blogg tsm. (marieochsandra.blogg.se). Ska skriva ett inlägg där nu. Eller bara lägga in en bild :) hah, spana in den NU!
kärlek till er
/sandrastolt.blogg.se

Här är mitt fina födelsedagsbarn! Som nu oxå är byxmyndig! Grattis tvillingen min! :D <3

GODNATT!

Sitter och kollar på CSI, det är najs. Har fortfarande skit ont i magen, får se imorgon om jag pallar gå til skolan. Men jag ska verkligen försöka, det är liksom Pau´s födelsedag! Får väl gå på smärtlindrande i värsta fall..!
Nu ska jag läsa lite bloggar och kolla klart på teven.
Godnatt alla! :)
Puss / sandra

läädsen! :(

Såg precis att idag är det sista programmet av 183 dagar. Buhuuuu! :'( Fuck of alltså! Det var faktiskt skit bra!
Jag får väl överleva utan det! haha. Sen klockan nio är det CSI NY, dt är oxå skit bra. Marie och jag ska typ starta en blogg tsm, får se vart det leder, haha. Skriver mer om den sen, hah.
Kärlek!

23 mars = sjuuuuk!

Hej bloggen, har vart hemma hela dan idag. Ledsen att jag inte skrivit något eller så. Men jag har typ inte pallat det och sen så har jag vart upptagen med att kolla klart på desperate & babylon A.D. ( med Vin Diesel, som är min)..! :D
Hah. Imorgon måste jag verkligen till skolan, Pau fyller år, vi har hemkunskap och jag ska till stallet. Sen så får man ju se en viss person oxå och då är dagen liksom lyckad, bara pga av det. Haha, vilket psyk fall jag är.
Ska ladda ner sex and the city säsongerna, eller till och börja med ettan, vill veta om det är bra. För det är ju fett många som kollar på det och dom få gångerna jag sett det så har jag tyckt det verkar bra.
Nu ska jag fortsätta med att ligga och vara sjuk på soffan och antagligen kolla på film eller teve.
Hoppas att alla haft en lyckad dag :) skriver troligtvis senare!
puss
/sandrastolt.blogg.se

Tröja

Hej (:
Sitter och lyssnar på musik och kollar på kläder på en hemsida som jag inte tänker skriva här för att du kommer säkert mina få besökare gå in där och bah: "den tröjan vill jag ha, blabla.." aah, nån kanske fattar vad jag menar iallafall.
Vill köpa en ny tröja och en ny väska. Skiter i den där skin jackan har ändrat mej.
Men jag kan inte bestämma mej riktigt vilken av dom här smexiga tröjorna jag vill ha, eller jo jag tror jag vet vilken. Men vill ha lite kommenterare från er. (Om ni komenterar detta inlägg, belönas det med en kommetar i din blogg på något inlägg).
Sååå, vilken? :)
1.
 eller 2.  ?
& sen blir det longchamp väskan som är på bilden lite längre ner i bloggen. Troligt vis så åker jag in till stan nästa helg och köper väskan. Men tröjan måste jag ju beställa -.-' Ska bara lyckas övertala mina föräldrar om att dom ska betala tröjan :) Inte så svårt tror jag.
Skriver senare eller i morgon bitti! :)
kärlek!

SkrattSkratt & Skratt!

Hemskt ledsen att att bloggen inte har blivit skriven på idag. Men har faktiskt haft fullt upp med att ha kul med bästa Marran! :O hahaha.
Alla skulle bara veta hur jävla mycket jag skrattat idag och hur många gånger jag var tvungen att typ sätta mej ner för att inte kiss på mej av skratt! HAHAHA.
Kan ju börja med går kvällen, den var oxå ganska lyckad faktiskt :) Var med Marie & Sara. Inte sarah bengtsson, utan en annan Sara. Som går i våran skolan. Hon var faktiskt väldigt snäll. Hade liksom typ förväntat mej en kaxig skit unge, men som tur var hade jag helt fel! haha ;)
Sen kollade jag och marie på boys in the hood, den sög. Så jag stängde av innan vi somnade framför filmen, haha.
Vi sov i Jimmies bäddsoffa, vilket var bland det värsta! haha, STENHÅRD! hah
Och idag vaknade jag tidigt, vid halv nio. Låg och väntade på att Marie skulle vakna.
Vi åt färska frallor och drack smultron dryck/juice, fett najs! :D
Och sen bestämde vi oss för att göra en marshmallwos tårta till Pau, för att hon fyller år på tisdag. Det var iallafall månadens roligaste händelse kan jag ju lova er. Tårtan var katastrof och jag fick ont i magen av allt skrattande hela hela hela tiden. haha.
Efter att vi hade vart och överaskat pau åt jah och marie faitas hos henne, fett gott!
På grund av att jag vakna så tidaigt och skrattat en hel del idag så är jag väldigt trött nu. (a).
Så jag ska nog kolla på beck ett tag, sen sova. Har redan sett den beck filmen så jag bryr mej inte om jah missar halva, haha.
Nu får ni sova så sött, puss på er.
Kärlek / S

GODNATT!

Slaggar hos marran i natt. Kvällen var faktiskt ganska lyckad, vi var med Sara och typ massa människor.
Men vi ska typ sova snart, för vi är båda grymt trötta, haha.
Godnatt på er alla! :)
/sandra & maff


kväll

Har kollat på typ fem avsnitt nu sen jag skrev sist. Och jag har hunnit hängt min tvätt och "satt på" en ny tvätt och hängt upp den. Haha, så duktig jag är! :)
Ska typ äta snart fett sent, blir irreterad av det, jag hinner liksom inte ens komma ut nu innan jag ska hem igen. Ska kanske sova borta, hos Paulina eller Marie isåfall. Funderar på att sova hos paulina eftersom att jag sov hos Marre sist, men får se. Ska börja kolla på ett nytt avsnitt tills maten är klar, tror inte att jag hinner se så långt för att jag SKA äta snart, haha. puss på er så länge.
Ciao! <3

21 mars

Hejhej.
Har vart med Pau & Marie en kort stund idag. Vi åt luch tsm, frallor, iste och godis. Mums! :D
Kom typ hem för en halv timma sen, för att marie skulle äta middag hos sin pappa och skulle vara där vid fyra typ.
Jag har "startat" en tvättmaskin precis, fett duktig jag är. Har bara gjort det än gång förut, och det var i femman när vi hade hk läxa, haha. Stolt över mej själv just nu.
Har fått värsta grejen, ska typ försöka hjälpa till att stoppa djurplågeri, nja, asso så gott jag kan. Jag vill iallafall göra en insatts, för jag tycker att det är ett viktigt ämne med djur. och när hjärtlösa människor, (som det tyvärr finns på våran ruttna jord) skadar & misshandlar djur mår jag så jävla dåligt, det händer liksom hela tiden. Men alla bryr sej mer om typ fattiga barn i afrika!? Dom mår inte heller bra, men jag tycker liksom att det är så jävla låg stil att man bara bryr sej om dom liksom, ingen fattar vad jag menar. Bryr mej inte spec mkt om ingen iof. Så om någon smart människa som bryr sej om djur vill komma med ett tips, får dom mer än gärna göra det! :D
Nu ska jag lägga mej i soffan med lite godis & iste och kolla på ett till avsnitt av desperat housewivies! :)
Ciao. <3

Appro på djur, här är Frasse. Saknar dej så jävla mycket min Ängel. Man kan liksom nästan se glorian över ditt huvud på den här bilden. Jag älskar dej, såå mycket!

dag

Ska äta luch med Paulina & Marie. Vi ska typ cykla oxå, ganska tråkigt men bättre än att bara vara hemma, hehe.
Har precis sminkat klart mej och byt om lite. Ska ringa marie nu tror jag och kolla hur det blir. Sen så får jag väl se. Kanske äter middag hos Maries pappa, vet ej om det blir något men hoppas väl på det :p ska träffa kim oxå tror jag.
Som ni fattar är dagen lite oplanerad och det får komma som det vill, haha! :D
Aja, puss på er så länge. och ha en bra dag! :)
/sandra stolt

Marie

Så där då har man ätit frukost och hunnit börja kolla på ett nytt avsnitt :) hah
Ska verkligen försöka att komma iväg och köpa jackan, om den inte är slut redan förstås, hoppas inte det. Isåfall kommer jag nog få damp, haha!
Marie äter frukost så hon svarar inte på msn så medans jag väntar på henne ska jag fortsätta kolla på desperat housewives i think :)
Ska försöka att göra om bloggen lite i helgen, börjar tröttna på hur den ser ut nu, hehe.
Aja, här får ni en bild på fina marie (a).
kärlek

21/3

Godmorgon bloggen :)¨
Har precis kollat på två avsnitt från desperat housewives säsong 3. Fett bra! :)
Nu ska jag äta frukost och byta om (:
Kanska ska vara med Marie idag får se, Paulina skulle ju städa sin källare hela dan typ, haha!
puss så länge!

GODNATT!

Ska gå upp, ta bort sminket typ borsta tänderna och sätta på mej pyjamasen nu (:
Är grymt trött och uttråkad, ska försöka att ha gått och lagt mej innan ett iallafall. Skriver imorgon bitti, får se hur dagen ser ut då. Godnatt & Sov sött alla läsare, <33
(alla ärtade: klicka för större bilder, haha)
 
Finaste flickorna på första bilden.
Sen typ en redigerad bild på meaj ;)
/ S

HORTON

Kollat klart på Horton nu, älskar den filmen! Så jävla söt & rolig. Tyvärr är det ju än barnfilm, men skit samma jag älskar barn filmer. Som ett t.ex. när jag var liten kollade jag på lejonkungen så mycket att bandet paja, hahaah! :O
Just nu vill jag bara att tiden ska gå lite snabbare, har så grymt tråkigt -.-'
Imorgon kanske jag inte åker med Paulina till stan för hon ska typ städa sin källare !? XD haha
Ska fråga Marran eller Kim typ om dom vill följa med, vette fan än, ska inte åka själv iallafall :p
Nu ska jag datanörda mej ett tag, sen måste jag verkligen kissa, har vart kiss nödig i över två timmar men pallar inte gå till toan, hahah! tjockis..!
Skriver sen tror jag (:
Kärlek till er alla !

Rubrik

Hittade inte någon bild på skinnjackan men den är iallfall brun, har en krage. Och typ midjan, slutet av armarana och ragen är typ i någon slags mudd? haha. Aja, hoppas att den finns kvar pröva den förra veckan :p
Har är väskan iallafall :)

Vad tycks? (a)

middag

Sitter och lyssnar på min kära barndomsvän Kimpolitho´s pea låt som jag diggar grymt, haha. Första gången jag hörde den så jag bah, vad fan är det här fett keff, men nu sitter jag typ och lyssnar på den om och om igen, snacka om att inte ha något liv! hah.
Åt för typ tjugo min sen, fett sent. Men det var iallafall fett gott, tacos är aldrig fel (:
Som jag sa/skrev förut blir det hemma kväll idag (?).
Ska typ kolla på desperata hemmafruar senare, kanske laddar ner Horton. Men det är lite onödigt när jag har den på dvd hos mamma, men som om jag skulle palla gå dit och hämta den bara för att se den ikväll..!? Eller så gör jag bara det så att jag får röra på mej lite, fett smart ju. haha.
Paulina har typ satt upp sin studsmatta nu, blir så jävla avis ju! Vill oxå sätta upp min ju för fan! :O Ska typ försöka göra det på mitt påsklov som typ är vecka 16 -.-' palla, vill ha samtidigt som alla andra, fan vad tråkigt. menmen.
Idag kom ju barnbidraget, ska typ få halva så att ja kan köpa min skinjacka och longchamp väska, fan vad najs ju! Ska försöka hitta lite bilder så att ni får se. Kan inte någon ge tips på några bra bloggar? (a).
puss


20/3

Hej hej bloggen, vart hos mamma i veckan och då pallar jag inte blogga.
Och idag känner jag verkligen att helgen har vart efterlängtad. Och idag sög skolan så hårt. Det ända bra var att det gick bra på idrottprovet. Annars har det väl vart ganska så mycket kaos, strul med praoen, ig på två prov:n som jag fick tillbaka idag och min BÖG lärare i spanska hotade med hem ringning och massa bara för att jag skiter totalt i spanskan och inte har med mej spanska boken, shit alltså. Efter att vi slutade satt jag och väntade på pau i typ 45 min, värsta dissen av marie fick man oxå, tycker jag iallafall..!? "/
Paulina och jag köpte nya magnum glassen, skit god för er alla itressanta! :) Nu ska jag snart äta tacos sen så ska jag väl bara sitta hemma hela kvällen eftersom att typ alla ska göra annat, Marie ska vara typ med massa 95:or, Rebecka med Essie, Paulina är hos sin pappa och vägrar komma och vara med mej, sen Kimpolitho är ju hos sin mamma på söder. Kul kväll man kommer att ha säger jag ju bara..! Aja, skit samma.
Skriver efter att jag har datanördat mej lite och ätit middag.
Kärlek till er så länge!
// sandrastolt.blogg.se

Veckan

Hej bloggen!
Ledsen att jag inte skrivit så mycketr dom senaste dagarna, men har vart hos mamma och haft ganska mycket läxor! :(
Är hos mamma den här veckan fram tills fredag, som ni kanske fattat gillar inte den här datan mej så mycket, haha. Den ska bara hålla på sega och fucka upp sej hela tiden..!
Idag har jag verkligen inte gjort nånting, kollat på the hills i typ tre/fyra timmar, haha (a).
Veckans planering ser ut så här:
Måndag: Inga läxor (?). Efter skolan ska jag försöka sätta in pengar på kortet för jag hittade det igår i min goose som jag hade lagt undan, haha! Smart man kan vara. Sen ska jag ut och springa, minst en halv timma! Helst 60 min. Sen duscha och kolla på 183 dagar & CIS NY! :D hehe
Tisdag: Slutar sent, ska rida med Emma eftersom att hon inte kunde komma förra gången. Saknar henne faktiskt :) Och jag ska nog rida petipa tror jag, eller kanske tar tinky igen om vi ska rida ut. Det gick ju så jävla bra sist, han gick fan i form ute i skogen, Tinky liksom !? XD haha. Ska duscha och typ kolla på desperata hemmafruar och sen vet jag inte? hah
Onsdag: Inga planer tror jag. Ska plugga som fan, ligger efter med två matte läxor, ska göra dom då. Ut och springa eller gå en lång promenad. Om paulina och marie vill så ska jag försöka vara med dom ett tag oxå :)
Torsdag: Vara med Marie eller Paulina och om dom inte vill vara med mej ska jag försöka åka och rida. Annars blir det nog en jogging runda och typ teve (?).
Fredag: Har spanska prov, kommer inte att plugga till det för att det är totalt onödigt när man ändå inte fattar, Ska till pappa. Sen på kvällen har jag inte planerat något än, haha!
Skriver lite då och då, försöker att göra det varje dag, minst ett inlägg iaf! Nu ska jag upp och kolla hunden och smaka en bit av min rull tårta jag gjorde tidigare idag, så jävla gott! haha (aa).
Puss så länge.
// sandrastolt.blogg.se

12/3 ?

Godmorgon!
Vaknade lite sent idag så jag har inte tid till det här igentligen, hehe. Ska äta frukost nu, sen ska jag åka till skolan. Idag har vi inga läxor tror jag, najsigt!
Efter skolan vette fan vad jag ska göra, åker typ hem tror jag. Tycker ni att jag ska praoa på Coop Forum eller Bromma Zoo? "/
Puss så länge
/ sandra

11/3

Hejsan.
Är verkligen inte på humör att blogga nu så inlägget blir kort.
Idag var det som sagt studiedag, så jävla najs! Var i Solna och shoppade med Paulina och Marie. Till slut blev det två ballerina skor och fästen till mina spining skor. Ska ladda upp bilder snart. Efter det gick vi hem till marran, kollade på halva dude were is my car och sen när jag kom hem vid typ halv sju åt jag pannkakor! (aa), så jävla gott. Kollade precis klart på säg att du älskar mej. Den var faktiskt ganska bra, lite hemsk tycker jag. Någon som har sett den? (:
Och om en halv timme är det Grey´s. Najsnajs. Nu ska jag läsa lite bloggar och logga in på pea.
Puss

Good Morning!

Ledsen att jag inte skrev något mer igår kväll, men jag var fett trött och typ somnade i soffan efter ett tag. Idag vaknade jag halv tio, fy fan vad skönt! :O hehe (aa).
Till frukost blev det två mackor och typ tre glas juice! hah
Idag blir det shopping, fan vad kul! Ska köpa ett par nya stövlar, vet inte vilka, tänkte ju köpa dom som marie köpte fast i bruna, det är ju rea på dinsko och då tycker jag att det är ett bra sätt att spara pengar på (a). Behöver ju köpa en ny väska oxå, men jag tror jag vet vilken jag ska köpa. Men får se om jag har pengar till det idag. Nu ska jag ringa Paulina ochprata med henne. Vi ska åka tillsammans! men ´ni kanske fattade det, hah! :)
Skriver nog ett inlägg innan jag åker, hoppas att alla har det bäst denna dag! hah
Kärlek

/ sandra stolt

<3

Sitter och kollar på desperet housewives, såå jävla bra. Eva Longoria Parker är fan min idol typ. Iallafall en av mina.
Imorgon är det studiedag, så jävla najs. Ska åka och köpa nya stövlar, mina är helt jävla förstörda! :O haha.
Aja, ska kolla klart på det här nu, sen så vette fan vad jag ska göra :p.
Pussar till er alla.

(det ser ut som om jah, skelar, jag vet!) hah

Dagens

Hejsan :)
har precis ätit faitas, så jävla gott! :D
på ridningen red vi hoppslingan, det gick faktiskt ganska så jätte bra :) är fett nöjd iallfall!
Skriver snart igen och berättar mer, ska duscha och starta andra datorn.
Puss så länge! <3

10/3

Godmorning.
Har precis ätit frukost, macka & juice.
Har ont i halsen idag oxå, fy fan vad illa asso.
Idag har jag svenska prov på adverb och pronomen. Har inte pluggat något alls, men kan typ det mesta iallfall. So läxan kan jag oxå bara för att jag har vart så duktig och ppluggat på det. Idag på hemkunskapen ska vi baka bullar, fy fan vad gott! :O och efter det ska jag och emma till stallet, har inte vart där på jätte länge så det ska bli fett najs! :) Jag ska rida Petipa, men vet inte vad vi ska göra. Aja, nu ska jag gå och borsta tänderna och typ sticka till skolan. Ha det bäst så länge! :)
Puss

:)

Sitter och kollar på CSI NY och äter en chokladboll (aa). Tjockis, hah.
Ska sova snart, annars pallar jag aldrig gå upp imorgon bitti. Har ingen platttång hos pappa så jag kan inte fixa luggen -.-'
Imorgon blir det ridning på Petipa! :D ser fram emot det! hah Ska träffa emma också, har inte gjort det på tre veckor. Aja, hoppas att alla söver sött. Godnatt! Skriver imorgom bitti! :)
Käärlek! <3

9/3

Halloj! :)
Humöret är på topp just nu känns det som, förut om ont i halsen och typ näsblod hela tiden..! haha
Har svenska prov imorgn, i och försej så kan jag ju typ allt, men ändå. Måste plugga till so förhöret imorgon också har bestämt mej för att ha alla rätt! haah, önska mej lycka till liksom! hah
Skolan har vart som vanligt, helt okej. Fast på slöjden råka jag göra illa mej på en såg, så jävla typiskt mej! hehe (aa). Så nu har man ju två "skär" sår på handen..! ser ut som om ett cp barn med enorm glugg har bittit mej ! :O hahahaah!
Efter skolan gick jag, Paulina och Marre hem till Joppe och hade grymt kul. Svårt att förklara varför det var det, men som sagt vi är lite.., speciella! haha! xD
Marie mimmade lite till "Snälla, snälla" haha, har det på video, ska ladda upp den någon gång. På onsdag har vi studiedag! WOOOHOO! Längtar, längtar & längtar. Ja, Pau & Maff hade tänkt att vi skulle äta på mongoliskt på tisdagen, haha, får se hur det blir med det. På onsdagen så måste jag fan hitta ett par nya stövlar! Och en väska, fast jag vet redan vilken väska jag vill ha. Jag visste vilka skor jag ville ha oxå, men så klart bara för att jag inte säger till marie att jag vill ha ett par skor så köper hon dom fast i fel färg. Så så typiskt! haha. Får väl se om jag hittar några :p
Idag bestämde jag och rebecka att vi ska försöka få prao på Coop Forum istället, där paulina och marie praoar. Vi ska ringa dit imorgon och kolla, och om det fuknar åker vi dit med våra lappar på onsdagen eller torsdagen. Annars blir det väl prao på samma ställe som typ resten av klassen -.-' jäävla puckon alltså! Fattar inte varför man tar in så många prao på samma veckor, helt jävla pantade lix. Aja, nu ska jag äta, förhoppningsvis något gott.
Kärlek till er! <3
/ [email protected]

godmorgon!

Godmorgon bloggen,
det här blir ett kort inlägg, har lite halv brottom. Måste hinna äta och packa väskan innan jag ska till bussen. Jag r så jävla trött just nu, och har ont i halsen och skit snorig :(
Men måst till plugget ändå, har liksom prov imorgon. Skriver igen så fort jag kommer hem,
Puss så länge

Godnatt!

Kollar på Beck- Svaga länken. Men det är nyheter just nu -.-'
Blödde näsblod förut. det är så jävla hemskt! :O Men det känns iallafall lite bättre i halsen nu.
Imorgon blir det plugg, måste gå dit även om jag har skit ont i halsen och allt, har liksom svenska prov på tisdag och no prov på fredag. Så jag måste hämta saker så att jag kan plugga som fan! :O fy fan vad tråkigt..!
Nu ska jag kolla klart på Beck, sen sova. Är grymt spidad (stavning?) just nu, hehe! Juset kollade på Wiped out förut, hahah, det var så jävla kul, måste se nästa vecka igen. Skriver inget mer idag, troligt vis ett inlägg imorgon bitti, får se om jag har tid, men det borde jag. Sov sött och dröm om alla små kryp du någonsin mött! (aa).
Kärlek / S

p.s. I love you

Hej igen :)
Ligger i sängen, lyssnar på Halo med Beyonce, gryymt bra!
Har precis kollat på p.s. I love you. Den är så himla bra, första gången jag såg den började jag typ gråta tre fyra gånger, hahah. Nu ska jag gå och duscha.
Kärlek! / sandrastolt.blogg.se

söndag

Sitter med datorn i sängen och startade precis nerladdninge av desperata hemmafruar säsong 3. haha, just nu står det att det kommer att vara klart om.., 2 veckor, haha. Ska snart gå och duscha, men ska försöka att äta lite luch först, ad det nu blir för nåt. Förökte fixa bloggen förut, men hittade inge snygg bakgrundsbild, någon söt som har lust att skicka någon? (aa) ;D
Ska försöka slita mej från datorn i någon timme nu, vilket nog inte kommer att lyckas så bra med, ahaha.
seeees! <3

Morron! :)

Godmorgon, sovit gott alla? :)
Vaknade typ halv nio på grund av att katten gick runt och mjaua/ skrek, haha.
Kollade på teve och sms:ade till typ tio. Sen åt jag frukost och nu sitter jag här :)
Ska typ vara hemma idag oxå :( har så jävla ont i halsen, bajs på det!
Nu ska jag data nörda mej en stund, typ kolla på film och sen gå och duscha!
Skriver snart igen,
Kääärlek!
/ S

Godnatt!

Godnatt bloggen,
Har kollat på melodifestivalen & Wallander.
Har så grymt ont i halsen "/. Paulina har typ smittat mej, fuck you! hahah
Nu ska jag typ gå och sova, kanske sitter vid datan en stund innan, ;)
kärlek

BILDER!

Äsch, skiter i att kolla på film just nu, har bestämt mej för att ladda upp massa massa bilder istället, så enjoy..! heheh.
(för alla ärtade så.., klicka för större bilder!)

hahahahaha.
1. Pau och jag på ae uppvisning, evigheter sen dess.
2. Puss på dej älskade twiin!
3. hah, en bild?
4. Föörlåt, men jag är kort..!
5. Paulina har peruk, asso fy fan vilka minnen älskling, vi typ döpte om oss och allting och ringde och drev med massa!
6. <3
7. Genom allt, första dagen på sommarlovet för två år sen.
8. haha, OMG, påskkärringar!
9. Bromma, minns du ?
10. Mej <3 Dej

1. ASG, vilket liv x)
2. Vette fan vad vi gjorde den dan, men jag vet att den var helt lyckad! ;D
3. Sööötaste
4. Marran på mitt "kalas" på hard rock! (:
5. hahah, skrattar åt det fortfarande, eller hur marie?
6. jag och marrran! :)
7. Kärt barn har många namn, Joppe, Marran, Marre & Majie! ")
8. Det behövs inga ord, ni betyder mest!
9. Majie min bästa vän!
10. Maries söötata pudel, Ida ;)

1. Norrtälje! Vill att du ska veta att det var fan det bästa jag vart med om!
2. Stolt fotograf!
3. hahah, kommer du ihåg? Cajsa-Stina?
4. Lyckat dygn på sommarlovet
5. Kräftskiva 08, så mycket glädje.
6. haha, <3
7. Du kommer alltid att vara " MY BABY" <3
8. haha, typ 07?
9. Såå sant!
10. Kappelskär, i love.

1. Sandra <3 Sthlms skärgård
2. Vette fan? haha
3. Sommar 07?
4. Februari 09
5. Sandra atp'
Ska ladda upp fler bilder sen, ska kolla på teve nu, puss på er alla!
/ sandra

rubrik

Godkväll typ,
har ätit middag för en liten stund sen, räkor & risotto typ, ahah.
Ska typ lägga mej i soffan med datorn och kolla på någon bra film, älskar barn filmer, fett tönt, jag vet. Men palla bry sej liksom.
Skriver senare, när jag kollat klart på filmen, eller om jag kollar på melodifestivalen istället, haha.
pussar

Fler besökare till din blogg?

http://www.viraltrafik.se/?sces
om du vill ha mer besökare så ska du klicka här,
helt gratis och du får helt säkert mera besökare !
så varför inte, klicka och bli medlem du med !

kärlek

...

Hej igen,
Denna dag suger verkligen, har absolut inte gjort något alls. Kollat på typ employy of the month och lejon kungen tre. Resten av tiden har jag oxå tillbringat framför datan -.-' ..!
Hittade ett par GRYMT coola skor oxå. Vill ha, vill ha, vill ha..! :O heheh
Tänkte lägga upp en bild så att alla underbara läsare kan få se dom! ;)
puss så länge.

RUBRIK

Har precis ätit lunch, det blev faitas från igår, i love it! ;O hehe
Har ingen anning om vad jag ska hitta på idag..! Alla människor är så tråkiga idag, alla är typ hemma och typ tråkar bara? Aja, iallafall, är det någon som har något bra förslag på vad jag kan göra ida? :p
Om jag inte kommar på något att göra stannar jag nog hemma hela dan, kanske tar en prommis med vovven, får se :)
Ska försöka att ladda ner "City bloxx" till min mobil, hahah, det är kulkul :)
Grattis till Niklas som fyller år idag! ;D
Skriver sen, massa kärlek,

/ sandrastolt.blogg.se

7/3

Godmorgon :)
Igår kollade vi aldrig på bröllops duelln, fråga inte hur jag lyckas för jag vet fan inte själv, men den var typ dubbad till tyska! :O hahaha. Min vardagliga tur !?
Paulina och jag sov i min säng för vi pallade inte ta fram en extra säng, det var jävligt trångt, kanske lite för trångt! xD
Nu ska vi typ gå upp och äta frukost, tror jag iallafall, skriver sen när jag vet vad jag ska hitta på idag! ;D
Massa kärlek,
/ Sandra

kväll

Har precis kollat klart på Pinocchio med Pauli! (fuckad stavnng, men det var paulina som ville att det skulle stavas så ?) :) Filmen var iallafall fett najs. Har typ aldrig sett den förut det var därför som jag var tvungen att se den (a).
Bara för att Pau är så trött ska vi typ ta bort sminket och typ lägga oss i sängen och kolla på bröllps duellen, jag ska iallafall kolla på den :D hoppas den är bra, annars blir jag fett besviken, har sett fram emot att se den. hehe.
Aja, ska inte sova bort dagen imorgon, ska försöka gå upp innan elva, men jag får se ;)
Skriver i morgon bitti, godnatt.
Pussar & Kramar
/ S

Söta Pa-Lina åker bebis lift i Romme! :D

6/3

Halloj kära blogg :)
Är hos pappa nu, grymt najs med en data som är lagom snabbtänkt (a).
Sitter och tjockar mej framför datorn just nu, men jag är ändå fett stolt över mej själv, har typ inte ätit något godis alls den här veckan, haha :)
Idag ska Paou sova här, det ska bli naajs! Vi ska typ bara chilla tror jag, kanske lyckas få med henne ut, men det verkade inte som att hon ville det "/ hahah.
Det är as många som bah, " ha video inlägg blabla.." eller asso inte as många bara tre x) men aah iallafall, jag tror att det inte kommer att hända på ett tag, för det första vet jag inte vart jag har lagt min cam, har typ lyckas slarva bort den, så duktig som jag är. Och för det andra är det ju gryyyymt pinsamt och sitta framför en kamera och snacka med sej själv om vad man har gjort under dagen liksom, hahahah! Men får se, vill ju att alla ska blir glada och nöjda så jag klanske prövar att göra det någon gång..! ;)
Nu ska jag gå upp och starta andra datan och ladda ner lite disney filmer, känner verkligen för att kolla på lite bebis filmer, hahaahah! Jag har aldrig sett Pinociho! :O *pinsamt* ! Alla har liksom sett den , lr? XD
Juste, Isak fyller 15 idag GRATTIS! ;D
Aja, ha det najs, skriver ikväll igen :)
massa kärlek,
/ sandra @ playahead . se

3/4

Hejsan :)
Ledsen att bloggen blir lite ouppdaterad ibland, men som sagt jag är ju hos mamma och denna data suger..!
Idag har det inte hänt något kul alls, först så dampar Pau på mej för att jag drev med henne och sa att jag skulle lägga upp en video på pea där hon "spelar" innebandy..! XD haha.
Och idag var jag mat värd, gryyyymt äckligt! Och då missade jag typ tjugo min av matten. Och då skulle jag gå till klassrummet så var dom inte där? fett sajjhk. Så då gick jag runt och letade i varenda klassrum i hela skolan -.-'.
haha, sen tjugo minuter senare hittade jag dom i fyrornas klassrum!? hah
Imorgon är det matte prov, tror att jag kan allting, eller jag hoppas det iallafall. Har pluggat lite gran (:
Jag skulle ha åkt till stan med Sarah imorgon, men hon skulle till bup :( bajs på det, så det blir nästa vecka istället, längtar tills dess.
I måndags fick jag hem vecko revyn, (fick ju den gratis från blondbellas blogg) fett najs asso! (: och så finns det en "lapp" där man kan fylla i en kompis adress så får den typ nästa nummer hem gratis, funderar på om jag ska göra det, någon 'kompis' som känner sej sugen på en tidning ? hehe :D
Om jag hinner så skriver jag imorgon, jag tror jag gör det för vi har knappt några läxor! :)
puss på er alla!
//sandrastolt.blogg.se

1:a Mars & sista dagen på lovet!

Hejsan :)
Har precis plattat min lugg, x)
Idag har jag typ bara varit hemma och chillat! (:
Först ställde jag ett alarm kl nio för att jag inte skulle sova så länge. För om jag hade gjort det skulle jag inte ha pallat gå lägga mej "i tid" ikväll :p.
Sen vid tio gick jag ut och gick i en timme ungefär, det var faktiskt ganska najs, det var soligt som fan så det var skit mysigt (a).
Sen under dagen har jag kollat på "Mr Deddes" (tror det stavas så), men Adam Sandler, han är typ den roligste människan på denna jord ju!? xD
Aja, jag har iallafall bara haft tråkigt idag men det gör inget för att det är ändå bara skönt att ligga i soffan en hel dag och bara ta det lungt :p, haha.
Det som förstörde min dag var alla läxor, men efter typ en halv timme gav jag upp, orkade inte, det är lov liksom! ;O
Imorgon är det skola, ser verkligen inte fram emot det..! "/ Måste gå upp typ halv sju och allt, sen efter skolan måste jag på studietimmen !? palla ! !
Men nu ska jag kolla på Punk´d! Grymt kul! haha
Puss på er alla! ;D


RSS 2.0