Promenad

Ska ut och gå med Micaela & Azlan en stund nu. Sen ska jag sova, ska upp tidigt med bussen imorgon!


kalas

Just nu sitter jag och nördar framför datan. Trååkigt.
Fast igentligen är jag på min Farmors kalas som fyller år idag men det är snart slut så då passar jag på att sitta vid datan en snabbis.
Ska ut snart i ovädret och träffa Micaela & Viktoria :) Dagens händelser är inte så stora, har städat mitt rum i typ två timmar, behövdes verkligen. Det låg kläder och skolgrejer överallt. Sen var jag ute med Azlan en stund, men det börja typ spöregna så det var inte så länge haha.
Igår köpte jag en ny jacka :) en boomerang, som jag typ velat ha i flera år! Den är brun/grön på utsidan och rosa inuti, skit snyggt (: Och på kvällen var jag ute och käka m Linus, Pappa & Caroline. Niice!
Aja, ska vara social en stund nu innan jag ska gå!
Grattis Farmor & Kimpolitho som fyller år idag, älskar er båda (: <3


Börja blogga igen (?)

Hej bloggen,
har inte bloggat på evigheter! Funderar på att börja blogga igen, men kanske inte tre inlägg varje dag, typ ett varanan dag :) bara för att ha något att syssel sätta sej med.
Vaknade typ vid sju idag, sen somna jag om till tio. Gick up käka frukost och sen dess har jag typ suttit vid datan, tråk.
Funderar på om jag ska gå till ica och köpa frukt, göra fruktsallad och färga håret.
Vill ha typ som Lauren Conrad från The hills, det ser naturligt blont ut. Just nu har jag ju nästa samma färg som henne fast lite orangare, haha. Får se hur det blir, ska iallafall gå till ica nu, köpa frukt & kanske en hårfärg om det finns någon snygg :)


RSS 2.0